Video

Μπέσσυ Αργυράκη: Ανέβηκε στη σκηνή του Voice και ξεσήκωσε τους κριτές

Μπέσσυ Αργυράκη: Ανέβηκε στη σκηνή του Voice και ξεσήκωσε τους κριτές
Μπέσσυ Αργυράκη: Επιφύλασσε μια έκπληξη στους κριτές του Voice που την αποθέωσαν.

Εμφανίστηκε στο Voice, τραγούδησε μια παλιά της επιτυχία, ξεσήκωσε τους κριτές και έκανε τα social media να μιλάνε γι αυτή. Ο λόγος για τη Μπέσσυ Αργυράκη που έκανε έκπληξη στο Voice την Κυριακή 4/10/2020 στο επεισόδιο των blind auditions που προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έδωσε το «παρών» στο σόου προκειμένου να υποστηρίξει τον συνεργάτη της, Δημήτρη Κίκλη, ο οποίος εντυπωσίασε τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την ερμηνεία του στο «La Foule».

Ωστόσο, ο ίδιος αποκάλυψε ότι η Αργυράκη βρισκόταν στο «Family Room», οι κριτές την κάλεσαν στη σκηνή και εκείνη -συνοδεία πιάνου- ερμήνευσε την επιτυχία της με τίτλο «Κορμί και αλάτι», ξεσηκώνοντάς τους. Εντέλει, ο υποψήφιος επέλεξε την ομάδα της Ζουγανέλη παρότι και οι τέσσερις κριτές είχαν πατήσει το κουμπί.

Λίγα λόγια για την Μπέσσυ Αργυράκη

Η Μπέσσυ, χάρη στην εντυπωσιακής έκτασης φωνή της, αποτελεί την τραγουδίστρια με τα περισσότερα βραβεία σε παγκόσμιους διαγωνισμούς τραγουδιού. Για το λόγο αυτό τιμήθηκε με ειδική πλακέτα στο Φεστιβάλ Καννών το 1997, ως η “Πιο πολυβραβευμένη φωνή της Ευρώπης σε διεθνή φεστιβάλ” δηλώνοντας πολύ χαρούμενη που ολόκληρη η Ευρώπη και όχι μόνο την τίμησε με αυτό τον τρόπο.

Η καριέρα της ξεκίνησε το 1973 και σημείωσε επιτυχία με πολλά τραγούδια (Μεγάλη στιγμή, Αθήνα μάνα μου, Σαν ένα όνειρο, Κορμί κι αλάτι, Αναμνήσεις, Μια θάλασσα γαλάζια, Σε θέλω, Τι έγινε λοιπόν, Άκου, Ξεγελώ τον καθένα, Λάμψη, Φεύγουν τα χρόνια, Ηλεκτρονική εποχή, Μόνη, Σαρωνικέ μου, Ναι, Σινεμά, Μες στα φώτα μαζί, Μάθαμε τον έρωτα, Θα μ΄αγαπάς θα σ΄αγαπώ, Χιλιάδες αν, Με κλειστά τα φώτα, Αν ανοίξεις την καρδιά μου, Κι όλο καρτερώ, Τα χέρια σου, Στο παράθυρο μόνη, Η τελευταία σφαίρα κ.ά., καθώς και με τις ελληνικές εκδόσεις γνωστών ποπ τραγουδιών, όπως τα Stayin’ Alive – Bee Gees Πιο Δυνατά , A far l’amore comincia tu – Raffaella Carra Σκόρπια Φιλιά, Hopelessly Devoted to You – Olivia Newton John Χάνομαι κοντά σου και ζω, Νo more tears (enough is enough) – Barbra Streisand & Donna Summer Λοιπόν Αρκετά, I who have nothing -Tom Jones Σε Θέλω, Ella elle a l’ -France Gall Έλα Ξανά, Heaven is a place on earth -Belinda Carlisle κ.α.

Έλαβε μερος στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 1977 με το τραγούδι Μάθημα Σολφέζ, που έφτασε στην πέμπτη θέση.

Στο απόγειο της επιτυχίας της ήταν τη δεκαετία του 1970 και αρχές της δεκαετίας του 1980. Σε ηλικία 25 ετών έκανε παράλληλη καριέρα στην Απω Ανατολή! Τον Δεκέμβριο του 1980 ηχογράφησε ένα 45άρι δισκάκι με τίτλο “Toshihiko”, το οποίο έφτασε στο Νο6 στο γιαπωνέζικο top-10, με πωλήσεις σχεδόν 2.500.000 αντιτύπων!! Εναν χρόνο αργότερα, ταξίδεψε πάλι στο Τόκιο και ηχογράφησε ένα ολοκληρωμένο LP στα γιαπωνέζικα, που επίσης έσπασε ταμεία. Μετά από ένα διάλειμμα λίγων χρόνων που αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην οικογένειά της, επέστρεψε στη μουσική σκηνή. Το τελευταίο της άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1997.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments