Αθλητισμός

Καβάνι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι πρώτες δηλώσεις του «Ελ Ματαδόρ» μετά τη μεταγραφή

Καβάνι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι πρώτες δηλώσεις του «Ελ Ματαδόρ» μετά τη μεταγραφή
Καβάνι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κόκκινος διάβολος» είναι από χθες ο Ουρουγουανός σέντερ φορ. Τι είπε στις πρώτες δηλώσεις του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινήθηκε ενεργά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών αφού απέκτησε τον Έντινσον Καβάνι και τον Άλεξ Τέλες, αλλά και τους νεαρούς Αμάντ Ντιαλό και Φακούντο Πελίστρι. Η είδηση ότι ο «Ελ Ματαδόρ» πήγε τελικά στην Αγγλία, όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του, σίγουρα «τάραξε» την ποδοσφαιρική αγορά αφού οι ομάδες που φαινόταν να ενδιαφέρονται για τον Ουρουγουανό φορ ήταν κυρίως από την Ισπανία, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τελικά, φαίνεται ότι η επαφή που είχαν ο Καβάνι και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έπεισε τον έμπειρο στράικερ να κάνει το βήμα προς την Premier League και να δοκιμάσει και εκεί τις δυνάμεις του.

«Θέλω να συνεχίσω να γράφω την μικρή μου ιστορία στο βιβλίο του ποδοσφαίρο. Η συγκέντρωσή μου παραμένει η ίδια, δουλειά, δουλειά, δουλειά. Είχα μία συζήτηση με τον προπονητή και αύξησε την επιθυμία μου να φορέσω την υπέροχη αυτή φανέλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός επιθετικός. Επιπλέον, υποστήριξε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει ο κόσμος στο «Ολντ Τράφορντ», για αν ζήσει από κοντά τη φοβερή ατμόσφαιρα του «Θεάτρου των Ονείρων».

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο και είναι τιμή μου που είμαι εδώ. Έχω δουλέψει σκληρά αυτόν τον καιρό. Έχω παίξει μπροστά σε παθιασμένους οπαδούς και περιμένω ότι το ίδιο θα είναι και στο Μάντσεστερ. Ανυπομονώ να ζήσω την εμπειρία του Ολντ Τράφορντ, όταν επιστρέψουν οι οπαδοί», δήλωσε ο «Ελ Ματαδόρ».

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δήλωσε από τη δική του μεριά για τη μεταγραφή: «Ο Έντινσον είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας που πάντα δίνει τα πάντα για την ομάδα. Το ρεκόρ στο σκοράρισμα σε συλλογικό και επίπεδο εθνικών ομάδων είναι φανταστικό και είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε μία τέτοια μεταγραφή».

Να σημειώσουμε ότι ο Έντινσον Καβάνι είναι από τους κορυφαίους σκόρερ της τελευταίας δεκαετίας (και βάλε) στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με τα στατιστικά της Opta, από τότε που ο Ουρουγουανός έκανε το ντεμπούτο του στην Παλέρμο το 2007, μόνο ο Λιονέλ Μέσι με 432 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 416 έχουν πετύχει περισσότερα γκολ από αυτόν στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Δείτε την αναφορά της Opta στο Twitter

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments