Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πήρε ταλέντο από την Ξάνθη η ομάδα του Πειραιά

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πήρε ταλέντο από την Ξάνθη η ομάδα του Πειραιά
Ολυμπιακός μεταγραφές: Τον Μιχάλη Πατήρα για την «ερυθρόλευκη» Κ-17 πήρε η ομάδα του Πειραιά.

Ντεμαράζ μεταγραφών πραγματοποίησε τις τελευταίες μέρες ο Ολυμπιακός. Όχι, όμως, μόνο για την πρώτη ομάδα. Αντίθετα, φρόντισε να ενισχύσει και την Ακαδημία του. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον 16χρονο μέσο, Μιχάλη Πατήρα από την Ξάνθη.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο νεαρός άσος προορίζεται για την Κ-17. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι Πειραιώτες φρόντισαν αυτό το καλοκαίρι να ενισχυθούν σε όλα τα τμήματα της ακαδημίας. Στόχος είναι να μπορέσουν να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν τα πρωταθλήματα υποδομής της Super League σε Κ19, Κ17 και Κ15. Πληροφορίες του sportime.gr αναφέρουν πως η ομάδα του Πειραιά προχώρησε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή από την Ακαδημία της Ξάνθης, που έχει ξεκινήσει την πορεία του από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Ο Μιχάλης Πατήρας είναι γεννημένος το 2004 και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Προορίζεται για το τμήμα κάτω των 17 ετών, ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Δημήτρης Μαυρογεννίδης.

Να σημειώσουμε ότι πολύ δυνατό ξεκίνημα έχει κάνει η Κ-19 του Ολυμπιακού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει με το απόλυτο στα τρία πρώτα παιχνίδια τους, 3 στις 3 νίκες. Για το πιο πρόσφατο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική (σ.σ. έχουν ένα ματς λιγότερο), η Κ-19 των Πειραιωτών, σε αντίθεση με την ανδρική ομάδα, πέρασε με νίκη από τα Γιάννενα.

Οι «ερυθρόλευκοι» υπερείχαν καθολικά σε όλο το 90λεπτο και θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη είχαν σωρεία ευκαιριών μπροστά από τα καρέ του Δασκαλάκη, ωστόσο κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Ο Σουρλής έκανε τη σέντρα και ο Μπέλιτς τελείωσε ιδανικά τη φάση με τον Ολυμπιακό να παίρνει με αυτό τον τρόπο το προβάδισμα.

Το τρίποντο «κλείδωσε» στο 74’, με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Σουρλής. Ο μέσος του Ολυμπιακού, όπως ακριβώς και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ευστόχησε απέναντι στον Δασκαλάκη και αρχειοθέτησε το ματς με 0-2.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί έτσι εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, μετρώντας μέχρι τώρα 3/3 και στρέφοντας το ενδιαφέρον του στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με την ΑΕΚ (εκτός έδρας) την Πέμπτη 8/10.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments