Αθλητισμός

Ολυμπιακός ρόστερ: Έμειναν Μπρούνο, Ανδρούτσος και Αλέν

Ολυμπιακός ρόστερ: Έμειναν Μπρούνο, Ανδρούτσος και Αλέν
Ολυμπιακός ρόστερ: Τρεις παίκτες που δεν ήταν σίγουρο ότι ήταν στα σχέδια του Μαρτίνς έμειναν στον Ρέντη.

Η θερινή μεταγραφική περίοδος έληξε τη Δευτέρα το βράδυ και έτσι διαμορφώθηκαν τα ρόστερ των ομάδων για τη σεζόν 2020/21, αν εξαιρεθούν οι προσθήκες ελεύθερων παικτών. Έτσι, υπήρξε αλλαγή σε σχέση με ό, τι είχε ακουστεί για Μπρούνο, Θανάση Ανδρούτσο και Μπόμπι Αλέν, οι οποίοι δεν ήταν σίγουρο αν θα βρίσκονταν στα φετινά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Όσον αφορά τον Μπρούνο η θέλησή του να δείξει πράγματα, η παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ και η δυνατότητά του να παίξει ως δεξί μπακ, αν και δεν είχε τέτοια εμπειρία, του έδωσαν τη δυνατότητα να παραμείνει στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν προτάσεις για να φύγει ο παίκτης. Εδώ και αρκετό διάστημα ακουγόταν ότι θα παραχωρηθεί δανεικός, με τον Άρη και τον Ατρόμητο να περιμένουν στο ακουστικό τους για να τον αποκτήσουν. Όμως, υπήρξε ανατροπή λόγω των προηγούμενων που αναφέραμε.

Ο Ανδρούτσος ήταν να συνεχίσει σε ομάδα της Ιταλίας με τη Μόντσα ως πιθανό προορισμό, αλλά τελικά η παραχώρησή του δεν προχώρησε και παρέμεινε στον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο να πάρει ευκαιρίες με τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ, αλλά με τις πολλές υποχρεώσεις που έχει ο Ολυμπιακός ίσως βρει μερικά παιχνίδια να δείξει την αξία του.

Ίσως, η μεγαλύτερη έκπληξη από τις τρεις περιπτώσεις, είναι η παρουσία του Μπόμπι Αλέν στο ρόστερ της ομάδας και μετά τη λήξη των μεταγραφών. Ο Γάλλος τερματοφύλακας ήταν να μείνει ελεύθερος, κάτι το οποίο δεν έγινε. Έτσι, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά, αν και έχασε τη θέση του στην ιεραρχία από τον ταλαντούχο Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Αντίθετα με τους παραπάνω τρεις, με τη φανέλα κάποιου άλλου συλλόγου θα αγωνίζεται στο εξής ο Γιώργος Μανθάτης. Ο 23χρονος εξτρέμ που έμαθε να παίζει ποδόσφαιρο στον Ρέντη και που αναδείχθηκε από τις «ερυθρόλευκες» ακαδημίες, θα ψάξει αλλού το λιμάνι του. Χθες, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσε το συμβόλαιό του, που ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2021, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments