Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Αμερικανός πρόεδρος

Ντόναλντ Τραμπ: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Αμερικανός πρόεδρος
Ντόναλντ Τραμπ: Ο Ρεπουμπλικανός βγήκε από την κεντρική είσοδο του στρατιωτικού νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό, φορώντας μάσκα και πέταξε για τον Λευκό Οίκο.

Εξιτήριο, μετά από τέσσερις ημέρες και αφού χρειάστηκε να μεταφερθεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο, σε θάλαμο ειδικά διαμορφωμένο για τους προέδρους των ΗΠΑ, πήρε ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος εξήλθε από το νοσοκομείο Walter Reed το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:30 τοπική ώρα (01:30 ώρα Ελλάδας). Τον παρέλαβε το Marine One, το ελικόπτερο με το οποίο πήγε από τον Λευκό Οίκο στο Water Reed. Την ώρα της αποχώρησής του από το νοσοκομείο, το συγκεντρωμένο τον πλήθος επευφημούσε.

Φτάνοντας στον Λευκό Οίκο ο Ρεπουμπλικανός θέλοντας να δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση και πως κατάφερε να περάσει και αυτή τη δοκιμασία, βγήκε στο μπαλκόνι, χαιρέτησε στρατιωτικά και πριν μπει μέσα γύρισε στις κάμερες και έδειξε πως όλα είναι καλά.

Στη συνέχεια ανέβασε στο Twitter νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα καλώντας τον κόσμο να μην φοβάτε τον κορωνοϊό προαναγγέλλοντας ότι σύντομα το εμβόλιο θα είναι έτοιμο: «Μόλις έφυγα από το νοσοκομείο Walter Reed. Έμαθα πολλά για τον κορωνοϊό και ένα είναι σίγουρο. Μην σας αφήσει να σας κυριεύσει. Μην τον φοβάστε. Θα τον νικήσετε. Έχουμε τον καλύτερο ιατρικό εξοπλισμό. Έχουμε τα καλύτερα φάρμακα. Όλα έχουν εξελιχθεί πρόσφατα. Δεν ένιωθα τόσο καλά και ένιωσα τις τελευταίες δυο ημέρες καλύτερα από ότι πριν από 20 χρόνια. Μην τον αφήνεται να καταβάλει τις ζωές σας. Έπρεπε σαν ηγέτης να βγω μπροστά και ας ήξερα ότι υπάρχει κίνδυνος. Οποιοσδήποτε ηγέτης δεν θα έκανε ότι έκανα. Τώρα είμαι καλύτερα. Βγείτε έξω. Προσέξτε. Το εμβόλιο έρχεται σύντομα. Ευχαριστώ πολύ».

Πριν βγει από το νοσοκομείο ανέβασε στο Twitter νέο μήνυμα σημειώνοντας πως επιστρέψει στην προεκλογική του εκστρατεία:

«Το βλέπετε στον ενθουσιασμό για τον πρόεδρο έξω από το Νοσοκομείο Walter Reed. Το βλέπετε στις εγγραφές, από τη Φλόριντα έως την Πενσυλβάνια και τη Δυτική Βιρτζίνια, όπου οι Ρεπουμπλικάνοι ξεπερνούν τους Δημοκρατικούς κατά 2 προς 1. Εάν ο πρόεδρος επιστρέψει στην προεκλογική του εκστρατεία, θα είναι ….ανίκητος ήρωας, ο οποίος όχι μόνο επέζησε από κάθε βρώμικο κόλπο που του πέταξαν οι Δημοκρατικοί, αλλά και ο κινεζικός ιός. Θα δείξει στην Αμερική ότι δεν χρειάζεται πλέον να φοβόμαστε”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments