Διεθνή

Σάλος με το tweet που έκανε ο Τραμπ

Σάλος με το tweet που έκανε ο Τραμπ
Τραμπ κορωνοϊός: Χειρότερη η γρίπη τουϊτάρει ο πλανητάρχης και προκαλεί οργή.

Δεν έχει σταματημό ο πλανητάρχης που μετά από το βίντεο «θριάμβου» που παρουσιάζει την έξοδό του από το νοσοκομείο, συνεχίζει να προκαλεί ισχυριζόμενος ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η γρίπη είναι χειρότερη από τον κορωνοϊό. Το σόου με τα αντιφατικά μηνύματα που εξελίσσεται στον Λευκό Οίκο τις τελευταίες μέρες, δεν έχει προηγούμενο, με τον Ντόναλντ Τραμπ να συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με τα αγαπημένα του τιτιβίσματα. Κι αν νόσησε από κορωνοϊό το μήνυμα που τελικά θέλει να στείλει, είναι ότι αν είσαι σκληρός τα καταφέρνεις. Γι αυτό με νέο tweet υποτιμά ξανά την κρισιμότητα της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού.

Γράφει χαρακτηριστικά:

«Η εποχή της γρίπης έρχεται! Πολλοί άνθρωποι κάθε χρόνο, μερικές φορές πάνω από 100.000, και παρά το εμβόλιο, πεθαίνουν από τη γρίπη. Θα κλείσουμε τη χώρα μας; Όχι, μάθαμε να ζούμε μαζί της, όπως ακριβώς μαθαίνουμε να ζούμε με τον Covid, στους περισσότερους πληθυσμούς είναι πολύ λιγότερο θανατηφόρος !!!».

Οι παλινωδίες των τελευταίων ημερών

Μπήκε στο νοσοκομείο από κορωνοϊό, μετέτρεψε το δωμάτιο σε σουίτα, βγήκε για βόλτα ενώ έπρεπε να είναι απομονωμένος, υπέγραψε λευκές σελίδες προσποιούμενος ότι εργάζεται, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από πέντε μέρες, έστειλε μήνυμα στους Αμερικανούς να μην φοβούνται τον ιό, αν και παρουσιάζει σημάδια δύσπνοιας. Ο λόγος για τον Ντόναλντ Τραμπ που προσπαθεί να πείσει ότι είναι πολύ σκληρός για να λυγίσει και να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του, ένα μήνα πριν από τις εκλογές.

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο τραβήχτηκε μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Τραμπ και στο οποίο είναι εμφανές πως έχει γίνει μοντάζ, ώστε να κοπεί στιγμιότυπο κατά το οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ βήχει, ενώ μιλά. Μάλιστα, το μοντάζ είναι κακό καθώς ακόμη και ο πιο αδαής μπορεί να διακρίνει πως κάτι δεν πάει καλά, όπως αναφέρει το flash.gr.

«Βγείτε εκεί έξω – Μην φοβάστε την πανδημία»

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που επέστρεψε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 στο Λευκό Οίκο, παρότρυνε σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του τους συμπατριώτες του να «βγουν εκεί έξω» και «να μη φοβούνται» την πανδημία.

Μολονότι οι γιατροί του τονίζουν πως δεν έχει ακόμη ξεπεράσει ακόμη τελείως τον κίνδυνο, ο Τραμπ, χωρίς μάσκα, επέμεινε να υποβαθμίζει την πανδημία, λίγο καιρό προτού διεξαχθούν οι προεδρικές εκλογές.

«Μην την αφήνετε να κυριαρχεί στη ζωή σας. Μη τη φοβάστε. Επιστρέφουμε, επιστρέφουμε στη δουλειά. Θα βγούμε μπροστά (…). Βγείτε εκεί έξω, να προσέχετε», προτρέπει ιδίως ο μεγιστάνας στο βίντεο αυτό.

«Νοιώθω πολύ καλά!»

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προαναγγείλει ότι θα φύγει από το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για θεραπεία από τον κορονοϊό, προσθέτοντας ότι αισθάνεται «πολύ καλά».

«Θα φύγω από το σπουδαίο Ιατρικό Κέντρο Ουόλτερ Ριντ σήμερα στις 18:30 (τοπική ώρα – 01:30 ώρα Ελλάδας). Νοιώθω πολύ καλά! Μην φοβάστε την COVID. Μην την αφήσετε να εξουσιάζει τη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, υπό την κυβέρνηση Τραμπ, ορισμένα πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώση. Νοιώθω καλύτερα από ό, τι πριν 20 χρόνια!», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.  svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments