Αθλητισμός

Ελ Αραμπί μεταγραφή: Τον θέλει η Κατάρ SC

Ελ Αραμπί μεταγραφή: Τον θέλει η Κατάρ SC
Ελ Αραμπί μεταγραφή: Ο φορ των Πειραιωτών βρίσκεται ψηλά στη λίστα πολλών ομάδων στη Μέση Ανατολή. Τώρα για αυτόν ενδιαφέρεται η Κατάρ SC.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί όχι μόνο είναι από τους αγαπημένους της «ερυθρόλευκης» εξέδρας ή έχει εντυπωσιάσει με τον Ολυμπιακό στα ματς της Ευρώπης, αλλά παραμένει στόχος ομάδων από τη Μέση Ανατολή. Τα 90 γκολ που έβαλε σε μια τριετία με την Αλ Ντουχάιλ πριν να υπογράψει στον Ολυμπιακό τον έχουν καταστήσει έναν από τους ικανότερους φορ που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το Κατάρ.

Ο 33χρονος επέστρεψε στην Ευρώπη για την ομάδα του Πειραιά, αλλά συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. Σε 56 παιχνίδια έχει βάλει 30 γκολ και αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος για τους νταμπλούχους Ελλάδας. Πριν από λίγες μέρες, έγινε γνωστό ότι ο διεθνής στράικερ έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση από ομάδα του Κατάρ, αλλά ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα πώλησής του. Τώρα έρχεται η καθημερινή εφημερίδα Al Watan, με έδρα τη Ντόχα, να αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως η Καάρ SC βρίσκεται κοντά στον σκόρερ του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος σύλλογος προσφέρει στον επιθετικό του Ολυμπιακού 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Αξίζει να τονιστεί εδώ ότι η μεταγραφική περίοδος στο Κατάρ ολοκληρώνεται τέλη Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 25/10. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, βέβαια, σε αυτή τη χρονική στιγμή, πολύ δύσκολα θα παραχωρούσαν τον καλύτερό τους επιθετικό οι «ερυθρόλευκοι». Αν ήθελαν, θα μπορούσαν να το είχαν κάνει νωρίτερα. Αυτή τη στιγμή ο Ελ Αραμπί είναι ενσωματωμένος στην εθνική του ομάδα, η οποία την Παρασκευή (9/10) κοντράρεται με τη Σενεγάλη των Παπ Σισέ και Ουσεϊνού Μπα.

Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές των ελεύθερων παικτών

Να σημειώσουμε ότι μέχρι τις 23 Οκτωβρίου έχουν τη δυνατότητα οι ελληνικές ομάδες να υπογράψουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, αλλά υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο 18 ημερών στις ομάδες να συνάψουν συμφωνία με παίκτες που δεν έχουν συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι η περίοδος επανεγγραφής άνεργων/ελεύθερων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (όπως ρητά ορίζεται στο άρθρο 6 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών της FIFA), η οποία άρχισε την Τρίτη 6/10/2020, θα ολοκληρωθεί στις 23/10/2020, όπως έχει καθοριστεί από τις 24/6/2020 με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments