Αθλητισμός

Παναθηναϊκός προπονητής: Οι υποψήφιοι για τον «πράσινο» πάγκο αν φύγει ο Πογιάτος

Παναθηναϊκός προπονητής: Οι υποψήφιοι για τον «πράσινο» πάγκο αν φύγει ο Πογιάτος
Παναθηναϊκός προπονητής: Διάφορα είναι τα ονόματα που ακούγονται για τον «πράσινο» πάγκο αν φύγει ο Πογιάτος.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι περίεργη. Και πως να μην είναι όταν το «τριφύλλι» έχει πάρει 1 βαθμό σε 3 παιχνίδια. Η διοίκηση φαίνεται να του δίνει χρόνο να αναστρέψει την κατάσταση, αλλά αν τα αποτελέσματα συνεχιστούν έτσι μετά από τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, τότε όλα είναι πιθανά. Εδώ και μέρες έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα για την αντικατάσταση του Πογιάτος.

Στο θέμα αναφέρεται η εφημερίδα Livesport: «Και ο Μανόλο Χιμένεθ πλέον στα δημοσιεύματα ως υποψήφιος μετά τον Γιάννη Αναστασίου και εκείνο το απίθανο δημοσίευμα στο Ισραήλ που αποθέωνε τον Δώνη και ανέφερε ως υποψήφιο τον Σάββα Παντελίδη (!!!)».

Εν τω μεταξύ, επιστροφή στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης υπήρξε για τους «πράσινους» μετά το ρεπό της Τρίτης με τους παίκτες του «τριφυλλιού» να ενημερώνονται από τον πίνακα ανακοινώσεων πως το προγραμματισμένο ρεπό για το Σάββατο έχει κοπεί και αντ’ αυτού θα υπάρξει κανονικά προπόνηση.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός αρχικά στο πρόγραμμα που είχε τοποθετηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων για αυτή την εβδομάδα είχε προγραμματισμένο ρεπό τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Την Τετάρτη όμως αυτό είχε αλλάξει και πλέον ισχύει μόνο το ρεπό της Κυριακής και το Σάββατο θα γίνει κανονικά προπόνηση.

Αυτό είναι ίσως ένα πρώτο μέτρο που παίρνει ο Πογιάτος προκειμένου να αλλάξει λίγο την κατάσταση στην ομάδα και να μπορέσει να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα. Πριν την έναρξη του προγράμματος της Τετάρτης τώρα ο Ισπανός τεχνικός έδειξε βίντεο στους παίκτες του από το ματς με τον Άρη και επικεντρώθηκε στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του.

Όσο για την προπόνηση οι «πράσινοι» έκαναν προθέρμανση, παιχνίδι σε μικρό χώρο και τακτική. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, ατομικό ο Χατζηθεοδωρίδης και θεραπεία οι Αγιούμπ, Ιωαννίδης. Επίσης, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος και οι Μπεκ, Μολό, Σέχου δεν βρήκαν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους ακόμα από την Πέμπτη (8/10) αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας χωρίς αυτός να σημαίνει πως υπολογίζονται από τον Ισπανό τεχνικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments