Αθλητισμός

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Ανοικτή παραμένει η υπόθεση του Βραζιλιάνου

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Ανοικτή παραμένει η υπόθεση του Βραζιλιάνου
Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Υπό αυτή την προϋπόθεση οι Πορτογάλοι μπορεί να τον παραχωρήσουν στο λιμάνι τον Ιανουάριο.

Ανοικτή παραμένει η υπόθεση του Ματέους Ρέις για τον Ολυμπιακό, με την ελληνική ομάδα να μην ξεχνά τον Βραζιλιάνο μπακ – χαφ.

Μπορεί το λιμάνι να έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του μέχρι τον Ιανουάριο καθώς κάλυψε τα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ του ενόψει της τρέχουσας σεζόν αλλά παραμένει ψηλά στη λίστα του ένας από τους ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν πολύ να αποκτήσουν οι Πειραιώτες και χωρίς αμφιβολία, αυτός ήταν ο Ματέους Ρέις, ο οποίος αποτελούσε τον διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ση θέση του αριστερού μπακ, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Ρούμπεν Βινάγρε, μα στη συμφωνία με τη Γουλβς υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους είκοσι εκατομμυρίων ευρώ. Από την άλλη, η υπόθεση του Ματέους Ρέις παραμένει ανοικτή για τον Ολυμπιακό, όπως γράφει το «Φως των Σπορ». Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως στο λιμάνι, τα έχουν βρει με τον Βραζιλιάνο μπακ – χαφ και η Ρίο Άβε που έβαλε εμπόδια για να γίνει η μεταγραφή, προχώρησε τώρα σε συμφωνία με τον Φάμπιο Κοεντράο. Έτσι, δεν αποκλείεται οι Πορτογάλοι βλέποντας ότι θα χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο το άλλο καλοκαίρι, να τον παραχωρήσουν τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό με μικρό οικονομικό αντάλλαγμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments