Αθλητισμός

Μήτρογλου Άρης: Ο λίγος χρόνος οδήγησε στην αποτυχία της μετακίνησης στους «κιτρινόμαυρους»

Μήτρογλου Άρης: Ο λίγος χρόνος οδήγησε στην αποτυχία της μετακίνησης στους «κιτρινόμαυρους»
Μήτρογλου Άρης: Τα στενά χρονικά περιθώρια ήταν το πρόβλημα για τη μετακίνησή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Κώστας Μήτρογλου θα μπορούσε να είχε έρθει στην Ελλάδα για τον Άρη, αλλά τελικά τα στενά χρονικά περιθώρια δεν άφησαν αποτέλεσμα για να γίνει η μετακίνησή του στους «κιτρινόμαυρους». Η εφημερίδα Metrosport γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Άρης προσπάθησε να αποκτήσει τον Κώστα Μήτρογλου, την τελευταία μέρα των μεταγραφών, και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τα γεγονότα. Η προσφορά των “κιτρινόμαυρων” εκτινάχθηκε στα… ύψη, αλλά το deal είχε δρόμο ακόμη, όμως δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια».

O Έλληνας επιθετικός που ανήκει στη Μαρσέιγ θυμίζουμε ότι αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν σε Αϊντχόβεν και Γαλατάσαραϊ. Με την ολλανδική ομάδα στη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε 18 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 3 γκολ.

Προσφυγή του Αγκάνθο κατά του Άρη

Ένα «παλιό» πρόβλημα προέκυψε ξανά σήμερα για τον Άρη. Ο Νταβίντ Αγκάνθο έκανε σήμερα προσφυγή στην ΕΠΟ ζητώντας το ποσό των 98.000 ευρώ από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται κι αυτό για οφειλή που αφορά την παλιά ΠΑΕ και όχι την νέα. Ακόμη ένας μπελάς του παρελθόντος που καλείται να αντιμετωπίσει ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος κατάφερε να φέρει εις πέρας το εμπόδιο του ban της FIFA για παλαιότερα οφέλη. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Αγκάνθο κατηγορήθηκε ότι ήταν και μπλεγμένος σε ένα οικονομικό σκάνδαλο ως πρόεδρος των Ισπανών ποδοσφαιριστών.

Εν τω μεταξύ, την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Άρη και την ευκαιρία να γνωριστεί με τον Άκη Μάντζιο και τους νέους του συμπαίκτες, είχε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ξάντε Σίλβα.

Ο Σίλβα μίλησε στην κάμερα του Άρη για τους στόχους του με την ομάδα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για τον Άρη, είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για την ομάδα και συγκέντρωσα τις απαιτούμενες πληροφορίες. Ξέρω ότι έχει ένα ρόστερ με πολύ καλούς παίκτες και ότι είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία και ήρθα για να βοηθήσω να μείνει η ομάδα ψηλά στη βαθμολογία» ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος επιθετικός.

Συνεχίζοντας σημείωσε: «Μου είπαν ότι είναι η πόλη του θεού και πιστεύω ότι με ομαδικό πνεύμα και καλή δουλειά θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά και πετύχουμε τους στόχους μας. Δουλειά, δουλειά, δουλειά είναι το βασικό συστατικό. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα, θα δώσω το 100% για να βοηθήσω να έρθουν πολλές χαρές στην ομάδα».

Παράλληλα, το παρών στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου έδωσαν χθες οι Μάριος Σιαμπάνης και Έργκους Κάτσε, οι οποίοι αμφότεροι προπονήθηκαν. Τέλος, ο Γιοάν Μπεναλουάν αναμένεται μέχρι την Παρασκευή (9/10) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενταχθεί στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments