Lifestyle

Τανιμανίδης τέλος από το νέο Survivor

Τανιμανίδης τέλος από το νέο Survivor
Ένα άλλο πρόσωπο εξετάζεται για αντικαταστάτης του.

Αποτελεί, εφόσον τελικά επιβεβαιωθεί, μια από τις τηλεοπτικές βόμβες της φετινής χρονιάς. Ο λόγος για την παρουσίαση του νέου παιχνιδιού επιβίωσης Survivor και τον Σάκη Τανιμανίδη. Το Survivor ήταν το πρώτο reality από αυτά που παρακολουθούσαμε δέκα χρόνια πριν, που επέστρεψε στις οθόνες μας το 2017. Κάπως αλλαγμένο, με διάσημους και μη και παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο Σάκης ταυτίστηκε με το reality όσο κανένας άλλος παρουσιαστής, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατο να σκεφτούμε κάποιον άλλο στη θέση του. Ταίριαζε τόσο με το concept που θα έλεγε κανείς ότι ήταν ιδανικός για την παρουσίαση του συγκεκριμένου reality.

Όπως όμως έχει πει κι εκείνος ουκ ολίγες φορές στη διάρκεια της παρουσίασης του, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, και πια όλοι κάπως έτσι το αντιμετωπίζουμε. Και με τη νέα είδηση που κυκλοφορεί σίγουρα μιλάμε για ανατροπή μεγατόνων. Το Survivor έπειτα από έναν χρόνο αποχής (είχαμε και covid-19) φαίνεται πως επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, χωρίς όμως τον Σάκη Τανιμανίδη στο τιμόνι της παρουσίασης, όπως αναφέρει το queen.gr. Αυτό λένε τουλάχιστον μέχρι στιγμής τα δημοσιεύματα. Μάλιστα έχει γίνει –ανεπίσημη- πρόταση σε ένα πολύ γνωστό και αγαπημένο πρόσωπο να αναλάβει την παρουσίασή του. Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο (σσ. Ντάνος), ο οποίος συμμετείχε στο πρώτο Survivor το 2017, και στο οποίο φυσικά αναδείχθηκε νικητής.

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις φήμες που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του νέου «Survivor». «Έχεις δεχτεί πρόταση;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου με τον ίδιο να απαντά «Επίσημα όχι»! «Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αλλά ούτε και ‘γω με το “All Star Survivor”. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Τουλάχιστον σε μένα δεν έχει γίνει γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί 100% το Survivor και ποιες είναι οι προθέσεις τους γενικά».

Και μπορεί ο Ντάνος να ήταν διακριτικός και φειδωλός με τις δηλώσεις του, ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας όμως ανέφερε σχετικά με τις φήμες αυτές: «Πριν από δύο ημέρες έμαθα από την Acun Media ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχθηκε τηλεφώνημα και του είπαν το εξής: ‘Μην υπογράψεις κάπου αλλού, θα γίνει το Survivor και θα το κάνεις εσύ’». Κάτι μας λέει πως έχουμε ήδη τον παρουσιαστή ακόμη και αν ο Ντάνος δεν το παραδέχεται. Πώς έχει πάρει όμως την αλλαγή αυτή ο Σάκης Τανιμανίδης;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments