Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [08/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [08/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [08/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [08/10/20].

Κριός

Είστε διατεθειμένοι να κάνετε οτιδήποτε, για να κάνετε το αντικείμενο του πόθου σας να γελάσει. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να το κάνετε να αντιδράσει… Και θα μπορούσε να εκληφθεί ως ευνοϊκό σημάδι, ότι θα ξαναδείτε ο ένας τον άλλον.

Ταύρος 

Τον τελευταίο καιρό έχετε κουράσει το ταίρι σας με τις φιλοσοφικές αναζητήσεις και τις απόψεις σας για το νόημα της ζωής. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε λίγο. Μάλλον όχι λίγο, πολύ. Εκμεταλλευτείτε όλη αυτή την καλή ενέργεια για να επανασυνδεθείτε.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια ανάσα καθαρού αέρα στην ερωτική σας ζωή. Αν εσείς και ο/η σύντροφός σας συνηθίζετε να μένετε σπίτι βλέποντας τηλεόραση τα βράδια, απόψε βγείτε και κάντε κάτι διαφορετικό. Προσπαθήστε να βγείτε από τη ρουτίνα σας.

Καρκίνος

Αν και έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ, δεν σας αρέσει να γελάτε με οτιδήποτε. Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι η τελευταία σας σχέση τείνει να αναφέρεται ακόμη και σε μη πολιτικά ορθά θέματα και να τα διακωμωδεί. Και αυτό σας γοητεύει. svg%3E

Λέων 

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με έναν/μία πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο. Δοκιμάστε να πάτε σε ένα ήσυχο μέρος όπου θα μπορέσετε να συζητήσετε απερίσπαστοι. Όχι σε κάποιο κλαμπ για παράδειγμα, με την μουσική να παίζει δυνατά.

Παρθένος

Εάν τον τελευταίο καιρό δεν βρίσκετε καμιά χαρά στην σχέση σας, η ενέργεια της μέρας θα φέρει μια αύρα αναζωογόνησης. Βγείτε για μια βόλτα στην φύση, δείτε μια κωμωδία ή βρεθείτε με φίλους. Προσπαθήστε να βρείτε αφορμές για να γελάσετε και να επανασυνδεθείτε.

Ζυγός 

Η ενέργεια της μέρας θα κάνει το ταίρι σας να συμπεριφέρεται εντελώς αλλοπρόσαλλα. Όποια και αν είναι η φυσιολογική του συμπεριφορά, φαίνεται αποφασισμένο να γίνει η ψυχή του πάρτι. Γιατί δεν κανονίζετε μια μάζωξη με φίλους, ώστε να εκτιμήσουν όλοι την αστεία του διάθεση;

Σκορπιός

Μπορεί να βρεθείτε περιτριγυρισμένοι από θαυμαστές: Η ενέργεια της μέρας κάνει τα πάντα να φαίνονται εξαιρετικά αστεία. Όχι ότι το χαίρεστε όταν σας πιάνει νευρικό γέλιο ακόμη και σε ακατάλληλες στιγμές. Ωστόσο, ξαφνικά κάποιος/α ανακαλύπτει μια εντελώς νέα πλευρά της προσωπικότητάς σας που του/της παίρνει τα μυαλά. svg%3E

Τοξότης 

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει αρκετό γέλιο στην ζωή σας. Αισθάνεστε ευγνωμοσύνη, καθώς τα πράγματα ήταν κάπως τεταμένα τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να μην είχατε την πρόθεση να γνωρίσετε κάποιον/α αλλά εκεί που θα πάτε απόψε θα συναντήσετε ένα ξεχωριστό άτομο. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Αυτό που θα σας φέρει κοντά, θα είναι η κοινή σας αίσθηση του χιούμορ.

Αιγόκερως

Συνήθως παίρνετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά, ειδικά όταν κάποιος/α επιχειρεί να κοροϊδέψει τις αδυναμίες σας. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει να αρχίσετε να βλέπετε την αστεία πλευρά κάθε κατάστασης. Εάν ο/η σύντροφος σας συμπεριφέρεται μάλλον παράξενα, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να το πάρετε προσωπικά αλλά μην το κάνετε.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι εάν μπορείτε να ανακτήσετε την αίσθηση του χιούμορ σας, ίσως μπορέσετε να στρέψετε την ερωτική σας ζωή προς το καλύτερο. Εάν συνεχίσετε να βλέπετε αδιέξοδα στην σχέση σας, έτσι θα είναι. Εάν, ωστόσο, μπορέσετε να διακωμωδήσετε τα πράγματα, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι και τόσο άσχημα και ότι μπορείτε να το σώσετε.

Ιχθύες

Εάν πιστεύετε ότι κάποιος σας κάνει πλάκα, ίσως και να μην έχετε άδικο. Η διαίσθησή σας είναι σωστή κατά μία έννοια. Κάτι που ξεκίνησε ως αστείο, έχει γίνει ένα πιο σοβαρό ζήτημα για τον/την ενδιαφερόμενο/η, όπως και για εσάς. Ξαφνικά, δεν γελάει κανείς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments