Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [08/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [08/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [08/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [08/10/20].

Κριός

Αν τα ερωτικά σου φαίνονται ασταθή, τότε πίστεψε πως σύντομα θα αλλάξει η κατάσταση. Μέσα όμως σε ό,τι εξελίσσεται ή αλλάζει στην ερωτική σου ζωή, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τη θεραπεία που ακολουθείς. Η αλλαγή ή η βελτίωση που επιθυμείς να επιβάλλεις, απαιτεί να λάβεις υπόψη τον συναισθηματικό πόνο που έχει παίξει ρόλο στην εξέλιξη. Επιτρέποντας την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής σου, βοηθάς να ανθίσει αυτή τη διαδικασία.

Ταύρος

Η διαίσθησή σου, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσέγγιση των ερωτικών ζητημάτων σου τώρα. Μπορείς να την εφαρμόσεις με τρόπο που θα σε βοηθήσει να δεις πίσω από τα παρασκήνια της σχέσης σου. Ανεξάρτητα όμως, από το αν είσαι ελεύθερη ή μόλις ξεκίνησες μια σχέση, θα νιώσεις πως υπάρχει εμπιστοσύνη και δέσιμο, ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει. Επίτρεψε στη διαισθητική σοφία σου, να καθοδηγήσει τα βήματα που πρόκειται να ακολουθήσεις.

Δίδυμοι

Αν είσαι ελεύθερη και η ερωτική σου ζωή φαίνεται σαν έρημο τοπίο, μην υποτιμάς τη σοφία που έχεις αποκτήσει μέχρι σήμερα. Αν είσαι σε σχέση, βασίσου σε προηγούμενες ρομαντικές εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τυχόν προκλήσεις και να λάβεις τα απαραίτητα μέτρα. Όσο συνεχίζεις να συνδέεσαι και να εφαρμόζεις αυτά που μαθαίνεις, τόσο περισσότερο μειώνεις τις ανασφάλειες, που σχετίζονται με τις αλλαγές.

Καρκίνος

Αν χρειαζόσουν το χώρο σου τελευταία, θα νιώσεις πως είσαι σε καλύτερη θέση για να τον διεκδικήσεις, τώρα. Ο χρόνος που αφιέρωσες σκεπτόμενη, θα σε βοηθήσει να υιοθετήσεις μια πιο πρακτική προσέγγιση στα ερωτικά σου ζητήματα. Ίσως επίσης κατάφερες να αντιμετωπίσεις, άγνωστα συναισθήματα. Μπορείς να βρεις δημιουργικές λύσεις και ένα νέο επίπεδο αφοσίωσης στην ερωτική σου ζωή. Εμπιστέψου πως αυτά είναι τα απαραίτητα συστατικά, για να δημιουργήσεις κάτι πραγματικά ευχάριστο.

Λέων

Ανεξάρτητα από τα καθήκοντα ή τις ευθύνες που σε προκαλούν σε άλλες περιοχές της ζωής σου, μπορείς να αποσπάσεις την προσοχή σου από τις σκέψεις σου. Ακόμα κι αν το πάθος του Λέοντα παίζει ρόλο στη στρατηγική σου, ξέρεις πως το οφείλεις στον εαυτό σου να αγκαλιάσεις τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται τώρα. Η καρδιά σου θέλει να τραγουδήσει! Δως της την ευκαιρία να το κάνει.

Παρθένος

Αν κάτι που ειπώθηκε πρόσφατα άγγιξε ένα ευαίσθητο νεύρο σου, τότε είναι η ιδανική στιγμή για να αναβιώσεις τη συζήτηση με το ταίρι σου ή να αφήσεις μερικά σημεία ανοιχτά. Θα σου ζητηθεί να ξεκαθαρίσεις τι σκέφτεσαι και τι θέλεις κσι αυτό το επίπεδο ειλικρίνειας ανοίγει το δρόμο για να κάνει ακριβώς το ίδιο και ο αγαπημένος σου. Διατήρησε την ατμόσφαιρα ανάμεσά σας ήρεμη και ισορροπημένη. Αν αυτή η συζήτηση χρειάζεται να επαναληφθεί στο μέλλον, τότε ας γίνει έτσι.

Ζυγός

Μην αφήνεις τη λύπη να δημιουργήσει εμπόδια στην παθιασμένη πρόοδο που προσφέρεται τώρα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση όποια πρόκληση κι αν αντιμετωπίζεις, μπορείς, βασιζόμενη στη φαντασία σου, να βρεις λύσεις. Άφησε να αναδειχτεί η ευελιξία που διαθέτεις. Πάνω απ’ όλα, ενθάρρυνε τη συνεργασία με το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, όπου είναι απαραίτητο.

Σκορπιός

Στο παρελθόν βασιζόσουν στη διαίσθηση σου και δε σ’ ένοιαζε για τους ενδεχόμενους κινδύνους, γιατί σε εξυπηρετούσε μια χαρά. Το ίδιο εξυπηρετική θα είναι και τώρα, επειδή ενθαρρύνεσαι να κάνεις κάτι αυθόρμητο! Η εμπιστοσύνη στη φωνή της καρδιάς σου, σε βοηθά να κάνεις προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα προς τη σωστή παθιασμένη κατεύθυνση. Διαβεβαιώνει επίσης τον αγαπημένο σου, πως παρά την αυθόρμητη στάση σου η απερισκεψία ή η αποτυχία, δεν είναι επιλογές.

Τοξότης

Η Σελήνη που επηρεάζει την ερωτική σου ζωή θα σε ωθήσει να στραφείς μέσα σου για ν’ αντιμετωπίσεις τις ρομαντικές αναστολές ή και τους φόβους σου. Όμως η προσπάθεια να μοιραστείς τα συναισθήματά σου, πρέπει να υποστηρίζεται από ευαισθησία και ευγένεια. Αν με την ενδοσκόπηση μπορέσεις να νικήσεις τον οποιονδήποτε μακροχρόνιο φόβο σου, τότε θα δημιουργηθεί μια νέα θετική προοπτική για την ερωτική σου ζωή.

Αιγόκερως

Αν απαιτείται συμβιβασμός στη σχέση σου, τότε δεν πρέπει να το δεις σαν διατάραξη των ισορροπιών. Έχεις να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση και δεν πρέπει να φοβάσαι για το χάος που ίσως δημιουργηθεί. Η συμπόνια και η υπομονή είναι τα εισιτήριά σου για τη δημιουργία μιας καινούργιας σταθερότητας. Για να τη νιώσεις περισσότερο, να είσαι πρόθυμη να δείξεις επιμονή και αφοσίωση.

Υδροχόος

Οι περισπασμοί θα συνεχίσουν να εντείνονται σε άλλους τομείς της ζωής σου. Μην πείσεις όμως τον εαυτό σου πως δεν μπορείς να ελιχθείς για να ικανοποιήσεις τις ερωτικές σου επιθυμίες. Χαλάρωσε και μην σκέφτεσαι τόσο πολύ τα άλλα θέματα που σε απασχολούν. Εστίασε όσο μπορείς σε αυτά που χρειάζεται η καρδιά σου και είναι άξια προσοχής. Όσο πιο γρήγορα τοποθετήσεις στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σου τον έρωτα και το ρομάντζο, τόσο γρηγορότερα θα γλυκάνει η ζωή σου.

Ιχθύες

Η φαντασία σου θα σε ωθήσει να προσφέρεις μια μοναδική αίσθηση αυθορμητισμού, στην ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να επιβραδύνεις λιγάκι το ρυθμό, αν πιστεύεις πως είναι απαραίτητη η διεύρυνση των γραμμών επικοινωνίας ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Υπάρχει ένα πολύτιμο μάθημα που χρειάζεται να αποδεχτείς σχετικά με την απόδειξη της αφοσίωσής σου, για τη διατήρηση της σταθερότητας και της ασφάλειας του δεσμού σου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments