Αθλητισμός

Ίβκοβιτς για Ομπράντοβιτς: «Μόνο το ΝΒΑ μπορεί να του δώσει κίνητρο»

Ίβκοβιτς για Ομπράντοβιτς: «Μόνο το ΝΒΑ μπορεί να του δώσει κίνητρο»
Ίβκοβιτς για Ομπράντοβιτς: Κάτι θα ξέρει ο κουμπάρος του Ζέλικο για το τι θέλει.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την αποχώρησή του από τη Φενέρμπαχτσε δεν έχει αναλάβει κάποια ομάδα, με πολλούς φίλους του μπάσκετ να θέλουν να τον δουν να επιστρέφει στα γήπεδα. Ένας από αυτούς που θέλουν να τον δουν ξανά σε πάγκο είναι και ο καλός του φίλος και μυθικός προπονητής, Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο θρύλος του σερβικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ μίλησε στο σερβικό περιοδικό «Νedeljnik», όπου μετέφερε την άποψή του, ότι μόνο το NBΑ μπορεί να δώσει κίνητρο στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ότι θα ήθελε, να τον δει να κοουτσάρει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, σε ομάδα του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα ο Ίβκοβιτς δήλωσε: «Ήμουν προπονητής του Ομπράντοβιτς, ήταν βοηθός μου στη συνέχεια, αλλά είμαστε οικογενειακοί φίλοι και κουμπάροι. Έτσι, με αυτή την… ιδιότητα μπορώ να πω ότι αυτή την στιγμή ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπορεί να βρει κίνητρο να δουλέψει ως προπονητής μόνο στο ΝΒΑ και εκεί πρέπει να πάει. Έχει πάει αρκετές φορές στις ΗΠΑ και πιθανότατα να πάει ξανά τώρα που δεν είναι στους πάγκους. Πιστεύω ότι μόνο το ΝΒΑ μπορεί αυτή την στιγμή να δώσει κίνητρο στον Ζέλικο να συνεχίσει να δουλεύει. Επίσης, πιστεύω ότι θα ήταν μεγάλη ευκαιρία και για την οποιαδήποτε ομάδα να τον έχει στον πάγκο της».

Τι δηλώνει ο ίδιος ο «Ζοτς»

Ο πολυνίκης προπονητής του ευρωπαϊκού μπάσκετ Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να αποχωρήσει έπειτα από μία επιτυχημένη επταετία από τη Φενερμπαχτσέ, κάτι που «σόκαρε» τους φιλάθλους του τούρκικου συλλόγου. Ο «Ζοτς» μίλησε πρόσφατα σε μέσο της Σερβίας για την απόφαση του να φύγει από την Φενέρ, αλλά και για τον νέο προπονητής της ομάδας Ιγκόρ Κοκόσκοφ. Αναλυτικά τι είπε:

Για την απόφαση του: «Είμαι χαρούμενος με την απόφαση μου. Περνάω το χρόνο μου με φίλους και τα προηγούμενα χρόνια δεν είχα το χρόνο να το κάνω. Υπάρχουν διαφορετικά σημαντικά πράγματα για μένα αυτή τη στιγμή και αισθάνομαι πολύ καλά».

Για τον κόουτς Κοκόσκοφ: «Έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Του εύχομαι τα καλύτερα, είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και δεν έχω αμφιβολία πως θα αποδείξει την ποιότητα του στη Φενέρ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments