Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά μεταγραφή: Ο Ολυμπιακός άνοιξε παρτίδες με τη Γουλβς

Μαντί Καμαρά μεταγραφή: Ο Ολυμπιακός άνοιξε παρτίδες με τη Γουλβς
Μαντί Καμαρά μεταγραφή: Δεν αποκλείεται να γίνει συζήτηση για τον αμυντικό μέσο.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε «παρτίδες» με τη Γουλβς μέσω (και) του Ρούμπεν Βινάγκρε, με τους Άγγλους από την πλευρά τους να «φλερτάρουν» τον Μαντί Καμαρά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν το «κόλπο» με τον Πορτογάλο αριστερό μπακ, για τον οποίο μάλιστα μπήκε και μια πολύ υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης από τη Γουλβς, που φαντάζει αδύνατο να την καλύψει ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, δεν αποκλείεται του χρόνου το καλοκαίρι να γίνει συζήτηση όχι μόνο για ρευστό, αλλά και για έμψυχα ανταλλάγματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την καθημερινή αθλητική εφημερίδα «Sportday», στον αγγλικό σύλλογο «γυάλισε» ο Μαντί Καμαρά και οι «λύκοι» θα ήθελαν να έχουν δικαίωμα προτίμησης αν οι Πειραιώτες αποφάσιζαν να βγάλουν τον Αφρικανό μέσο στη… βιτρίνα. Εξάλλου, οι δύο σύλλογοι συνεργάστηκαν στενά από την εποχή του Ποντένσε.

Ο Μοχαμέντ Μαντί Καμαρά, γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου του 1997, είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα, που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος στην Εθνική Γουινέας και στη Σούπερ Λίγκα για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο Καμαρά ξεκίνησε στις ακαδημίες των ΑΣ Καλούμ και Σαντομπά ΦΚ. Η επαγγελματική του καριέρα ωστόσο, άρχισε το 2016, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΚ Αζαξιό. Ο Καμαρά συμμετείχε σε περίπου 50 αγώνες, από όλες τις διοργανώσεις, με την Αζαξιό, πετυχαίνοντας και δύο τέρματα. Από το 2018 ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments