Lifestyle

Το πλάνο της Σίας που εκτόξευσε την τηλεθέαση του «The Bachelor» [pics]

Το πλάνο της Σίας που εκτόξευσε την τηλεθέαση του «The Bachelor» [pics]
Σία Bachelor: Μαζί με τον Παναγιώτη, έχουν βγει σε ραντεβού προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μαζί αλλά ένα μικρό ατύχημα φέρνει τα πάνω κάτω.

Το μικρό ατύχημα της Σίας Βοσκανίδου εκτόξευσε την τηλεθέαση του «The Bachelor», με τον… Εργένη Παναγιώτη Βασιλάκο να σπεύδει για βοήθεια.

Πιο συγκεκριμένα, Σία και Παναγιώτης έχουν βγει σε ραντεβού προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μαζί αλλά η μελαχρινή παίκτρια, που σύμφωνα με τα spoilers είναι και η νικήτρια του ριάλοτι, περνάει δύσκολα στο ραντεβού της με τον «Εργένη» της καρδιάς της, καθώς είναι τραυματισμένη στην παραλία λόγω μια κράμπας στο δεξί της πόδι.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος τότε, σπεύδει για βοήθεια, μα τα πλάνα που εξασφάλισε ο τηλεοπτικός σταθμός παραήταν τραβηγμένα για τη Σία Βοσκανίδου, η οποία άθελά της δείχνει περισσότερα από όσα χρειαζόταν, με αποτέλεσμα όμως, να εκτοξεύσει την τηλεθέαση του «The Bachelor».

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Να θυμίσουμε πως στην κάμερα του Alpha και στο «Happy Day» μίλησε πριν κάτι ημέρες η Σία Βοσκανίδου, η 26χρονη παίκτρια του «The Bachelor», και αναφέρθηκε στη συμβίωση με τις υπόλοιπος παίκτριες, αλλά και στον… Εργένη, Παναγιώτη Βασιλάκο. «Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι ερωτευμένη γιατί δεν τον έχω γνωρίσει πάρα πολύ καλά. Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ επειδή είναι ψηλός, μελαχρινός και με έντονο βλέμμα. Στον χαρακτήρα του, μου αρέσει πάρα πολύ που είναι ευγενικός», ανέφερε για τον Παναγιώτη.

Επίσης, η Σία μίλησε και για τα απίστευτα σχόλια που δέχεται για τις βλεφαρίδες της. «Δεν φοράω πάντα ψεύτικες βλεφαρίδες. Μου αρέσουν όμως, είναι μέρος της γοητείας μου, τώρα εντάξει, το πολύ πολύ να φυσήξει λίγο ο αέρας και να αρχίσω να πετάω». Όσο για την παίκτρια που ίσως βρεθεί σύντομα εκτός σπιτιού, η Σία αποκάλυψε: «Ίσως αποχωρήσει η Μαρίνα, έχει δείξει έναν πολύ άσχημο χαρακτήρα».

Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια σύμφωνα με τα spoilers

Τα γυρίσματα του «The Bachelor» φαίνεται πως έχουν ολοκληρωθεί και ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει καταλήξει στη γυναίκα με την οποία θέλει να ζήσει έντονες εμπειρίες και έναν μεγάλο έρωτα! Και μπορεί στον Alpha να έχουν κρατήσει όλες τις απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει διαρροή, μα δεν υπολόγισαν τα… ζητήματα καρδιάς ενός ερωτευμένου που σίγουρα θα θέλει να μιλάει για τη σύντροφό του.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Παναγιώτη Βασιλάκο ο οποίος μετά την απόφασή του, έχει ήδη αρχίσει να την εκμυστηρεύεται στον κύκλο του. Κάπως έτσι έγινε γνωστή και η ταυτότητα της γυναίκας που τελικά κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του. Και ήδη τα σχόλια στο twitter έχουν πάρει φωτιά αφού μιλούν για νίκη της Σίας Βοσκανίδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments