Τεχνολογία

iPhone 12 χαρακτηριστικά: Πώς θα είναι το νέο smartphone της Apple

iPhone 12 χαρακτηριστικά: Πώς θα είναι το νέο smartphone της Apple
iPhone 12 χαρακτηριστικά: Μέχρι το event για την παρουσίασή του, μένουν λίγες ακόμα ημέρες για τα τελευταία leaks.

Η Apple ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης των iPhone 12 και τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη, 13 Οκτωβρίου.

Έτσι, μέχρι το event για την παρουσίασή του, μένουν λίγες ακόμα ημέρες για τα τελευταία leaks. Σύμφωνα λοιπόν, με τα τελευταία νέα, το iPhone 12 φαίνεται πως θα έχει πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όλα αυτά βασίζονται σε μία εικόνα που δείχνει ότι το Power Button των επερχόμενων smartphones έχει ενσωματωμένο fingerprint scanner.

Πολλοί όμως, αναρωτιούνται κατά πόσο μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο. Και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε όντως το νέο iPhone να έχει πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο Power Button αφού πρόκειται για μια τεχνολογία που χρησιμοποιούν πολλές εταιρείες Android smartphones και laptops εδώ και πολύ καιρό, άρα από τεχνολογικής άποψης είναι εφικτό.

Με 5G και επεξεργαστή 14 Bionic

Άλλωστε, πρόσφατα η εταιρεία λάνσαρε iPad με fingerprint scanner στο Power Button, το λεγόμενο Power Button Touch ID. Άρα, γιατί να μην προσθέσει την ίδια τεχνολογία και στα iPhone 12; Παράλληλα, αρκετές φήμες προβλέπουν ότι η Apple θα περιλαμβάνει συνδεσιμότητα 5G καθώς ο αναλυτής Ming-Chi Kuo αναμένει από την εταιρεία να αποκαλύψει τρία τηλέφωνα 5G.

Δεδομένου επίσης, ότι τα τελευταία iPhones είχαν τον A13 Bionic, είναι πολύ πιθανό ο επόμενος επεξεργαστής να είναι ο A14 Bionic. Και όπως κάθε χρονιά, αναμένεται αυτός να είναι γρηγορότερος και πιο αποδοτικός από τον προκάτοχό του. Σύμφωνα με τον leaker Komiya, ο A14 θα έχει 40% γρηγορότερες επιδόσεις επεξεργασίας και 50% γρηγορότερα γραφικά.

Πώς θα είναι εξωτερικά το iPhone 12;

Επιπλέον, ως προς τη σχεδίαση, κάποιες φορές η Apple επεμβαίνει για να φέρνει ένα νέο φρέσκο στιλ. Φέτος, σύμφωνα με την ιαπωνική ιστοσελίδα Mac Otakara, το iPhone 12 θα μοιάζει αρκετά στο iPhone 11. Η μόνη διαφορά ενδέχεται να είναι στις γωνίες του τηλεφώνου. Βέβαια, υπάρχουν και οι ακριβώς αντίθετες φήμες που λένε ότι η Apple θα αλλάξει εντελώς τη σχεδίαση των νέων iPhone, ώστε να δώσει περισσότερη ώθηση στις πωλήσεις, που θα βασίζεται στο iPad Pro.

Και θυμίζουμε πως πέρυσι η Apple κυκλοφόρησε το iPhone 11 Pro σε χρώμα Midnight Green. Κι αν φάνηκε αρχικά μία περίεργη επιλογή, το συγκεκριμένο χρώμα πήγε καλύτερα στις πωλήσεις σε σύγκριση με τις προσδοκίες που είχε η Apple. Φέτος, η Apple ενδέχεται να λανσάρει ακόμη ένα νέο χρώμα, το Navy Blue, σύμφωνα με το XDA Developer.

Ενσύρματα ή ασύρματα ακουστικά;

Παράλληλα, σε μία από τις πιο δημοφιλείς φήμες, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo ανέφερε ότι η Apple ενδέχεται να μην περιλαμβάνει ενσύρματα ακουστικά στο κουτί του iPhone 12. Αυτό θα ήταν μια κίνηση για να ενθαρρύνει τους χρήστες να αγοράσουν τα ασύρματα AirPods. Η Apple συμπεριλαμβάνει EarPods από την κυκλοφορία του iPhone 5 του 2012, οπότε αυτό θα ήταν μία αξιοσημείωτη αλλαγή.

Ο Ming-Chi Kuo ανέφερε επίσης ότι το κουτί δεν θα περιλαμβάνει ούτε φορτιστή. Ο λόγος είναι κυρίως το κόστος, ώστε η Apple να το μετατοπίσει σε πιο σημαντικά πράγματα όπως το 5G. Η απουσία του φορτιστή θα βοηθούσε επίσης και στη μείωση του κόστους μεταφοράς, καθώς το μέγεθος της συσκευασίας θα μειωθεί. Τέλος, μια από τις φήμες που ακούγονται εδώ και αρκετούς μήνες, είναι ότι η Apple θα φέρει το iPhone 12 με νέα μεγέθη οθόνης. Ένα από τα iPhone 12 θα μπορούσε να έχει να οθόνη 5,4 ίντσες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments