Lifestyle

Κέιτ Μος κόρη: Ακολουθεί τα χνάρια της διάσημης μητέρας της

Κέιτ Μος κόρη: Ακολουθεί τα χνάρια της διάσημης μητέρας της
Κέιτ Μος κόρη: Όταν η μητέρα σου είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα στην ιστορία, είναι μάλλον δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό να ακολουθήσεις τα χνάρια της.

Η Κέιτ Μος είναι μοντέλο που γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου του 1974 στο Κρόιντον του Ηνωμένου Βασιλείου από τη σερβιτόρα Λίντα Ροσίνα Σέφερντ και τον υπάλληλο αεροπορικής εταιρ3ίας Πίτερ Έντουαρντ Μος.

Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Νικ καθώς και μια ετεροθαλή αδελφή από τη πλευρά του πατέρα της, το επίσης μοντέλο Λότι (Σάρλοτ) Μος. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν δεκατριών. Η ίδια έχει μια κόρη που λατρεύει, τη Λίλα Γκρέις Μος Χακ, η οποία βαδίζει στα χνάρια της διάσημης μαμάς της επιβεβαιώνοντας τη φράση πως «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά».

Το νεαρό και όμορφο κορίτσι ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας της και μάλιστα έκανε και το ντεμπούτο της στην πασαρέλα, για λογαριασμό της Miu Miu, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Η Λίλα, η οποία πριν λίγες ημέρες γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της, διέσχισε με χάρη την πασαρέλα και όσοι την είδαν, εντυπωσιάστηκαν, τονίζοντας πως έχει μέλλον στον χώρο του μόντελινγκ ενώ αξίζει να σημειωθεί πώς η μητέρα της, Κέιτ Μος, έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο της μόδας στα 14 της χρόνια.

Μάλιστα, πέρα από το νεαρό της ηλικίας κατά το οποίο άρχισαν να ασχολούνται με τον χώρο της μόδας και της πασαρέλας, Κέιτ Μος και Λίλα Γκρέις μοιάζουν μεταξύ τους σαν να είναι δίδυμες. Γνωρίσαμε την Κέιτ Μος ως εντυπωσιακό μοντέλο την δεκαετία του 1990 μα από τότε πέρασαν χρόνια και η όμορφη γυναίκα έχει αποκτήσει πλέον μια κόρη. Θυμίζουμε πως είχαν τραβήξει τα βλέμματα οι δύο τους και πριν από έναν χρόνο περίπου, την άνοιξη του 2019, όταν μητέρα και κόρη βρέθηκαν στον γάμο του Marc Jacobs στη Νέα Υόρκη και εντυπωσίασαν με την κομψή και στιλάτη τους εμφάνιση ενώ όλοι παρατήρησαν πόσο πολύ μοιάζουν.

Άλλωστε, όταν εμφανίζονται μαζί, η Λίλα Γκρέις είναι σαν μια νεαρή Κέιτ Μος. Και η νεαρή Λίλα προσπαθεί να ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της στο μόντελινγκ, καθώς ήταν το πρόσωπο του Marc Jacobs Beauty για το 2018. Βέβαια, όταν η μητέρα σου είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα στην ιστορία, είναι μάλλον δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό να ακολουθήσεις τα χνάρια της. Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να πάρει το βάπτισμα του πυρός στις πασαρέλες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments