Αθλητισμός

Έλληνας ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο

Έλληνας ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο
Θάνος Τσιρογιάννης: Έντονη ανησυχία προκλήθηκε στο ματς Αναγέννηση Ρίγανης – Α.Ο. Ελαιοφύτου, καθώς ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων χτύπησε στον αυχένα και έχασε τις αισθήσεις του.

Αναστάτωση στο ματς της Αναγέννησης Ρίγανης με τον Α.Ο Ελαιοφύτου, καθώς ο Θάνος Τσιρογιάννης, ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής Θάνος Τσιρογιάννης τραυματίστηκε στον αυχένα και έχασε τις αισθήσεις του. Με την προτροπή των ποδοσφαιριστών που αντιλήφθηκαν την σοβαρότητα του τραυματισμού, στον αγωνιστικό χώρο έτρεξαν η νοσηλεύτρια Κα Ζαρκάδα, παράγοντες και ο προπονητής του ΑΟ Ελαιοφύτου έτσι ώστε άμεσα να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρίνονταν μέχρι που κατέφθασε το ασθενοφόρο που είχαν καλέσει οι παράγοντες, και το πλήρωμα παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδοσφαιριστή. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Τα τελευταία νέα είναι ότι ευτυχώς ο ποδοσφαιριστής είναι καλά στην υγεία του και ξεπέρασε τον κίνδυνο, έχει μεταβεί στο σπίτι του με εντολή από γιατρούς για αυστηρή πενταήμερη ακινησία και μετά επανεξέταση. Το ματς έληξε με σκορ 2-2.

Οι δύο ομάδες έβγαλαν ανακοίνωση για τον αγώνα αλλά και για το περιστατικό του τραυματισμού του παίκτη δίνοντας μαθήματα fair play και ευγενούς άμυλας.

Ο Σοβαρος τραυματισμός ποδοσφαιριστη του ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ επισκίασε την πρεμιέρα του πρωταθληματος Γ' Κατηγορίας…..ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ……..ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΡΙΓΑΝΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ….

Gepostet von Αναγέννηση Ρίγανης am Samstag, 10. Oktober 2020

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Ελαιοφύτου

Εκτός έδρας βαθμός για τη ομάδα μας στην έδρα της Ρίγανης. Το ματς έρχεται σε δεύτερη μοίρα γτ στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Θ.Τσιρογιάννη στο τέλος του αγώνα ο οποίος και διακόπηκε νωρίτερα με την σύμφωνη γνώμη των ομάδων.

Σκόρερ για την ομάδα μας: Κοκοσούλας και Τσιρογιάννης

Να ευχηθούμε περαστικά στον ποδοσφαιριστή μας Θ. Τσιρονιάννη και του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και σύντομα κοντά μας.

Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην διοίκηση της Αν. Ρίγανης αλλά και όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον για την υγεία του ποδοσφαιριστή μας.

Η ανακοίνωση του γενικού γραμματέα της Αναγέννησης Ρίγανης

Ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι παρακολουθήσαν οι φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στο γήπεδο της Αναγέννησης Ρίγανης. Οι γηπεδούχοι με τους Μάκη Κουρνετα και Μάκη Γραμμένο στην Τεχνική Ηγεσία άλλα και με τις σημαντικές, δυνατές και ποιοτικές προσθήκες τους Τσίρογλου Δερβίση Καλύβα και Μαντέλο, φετινές μεταγραφές το μόνο σίγουρο ήταν ότι η εικόνα που έδειξαν ήταν πολύ θετική. Ταυτόχρονα φάνηκε και η δουλειά που έχει γίνει στις προπονήσεις στους ντόπιους ποδοσφαιριστές που εκτός της μαχητικότητας που είχαν, άρχισαν να αποκτούν νέες τεχνικές γνώσεις. Είναι νωρίς για συμπεράσματα όμως καθώς υπάρχει μεγάλο περιθώριο για καλύτερη αγωνιστική εικόνα.

Βέβαια σε αυτό το παιχνίδι “έπεσαν” ΚΟΚΚΙΝΕΣ και η δυο ομάδες βρέθηκαν να αγωνίζονται με 10 παίκτες μετά τις αποβολές με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 63’ του ΠΕΤΑΡΟΥΔΑ της ομάδας του Ελαιοφύτου και στο 76’ του NIKOLLA της Αναγέννησης .

Αλλά το πιο σημαντικό γεγονός που πάγωσε κυριολεκτικά όλους όσους παρευρίσκονταν εντός και εκτός γηπέδου ανεξαρτήτως ομάδας ήταν όταν λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο ποδοσφαιριστής Θάνος Τσιρογιάννης τραυματίστηκε στον αυχένα [ από ότι μάθαμε εκ των υστέρων ] και έμεινε ακούνητος ως στήλη άλατος στο έδαφος. Αμέσως κυριολεκτικά μετά την προτροπή του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Γιώργου Χαραλάμπους πάνω στον οποίο έπεσε ο Τσιρογιάννης, έτρεξαν η νοσηλεύτρια Ζαρκάδα, ο Μάκης Κουρνέτας και ο αρχηγός της Αναγέννησης Παντελής Πρίτσης όπως επίσης και οι παράγοντες και ο προπονητής του ΑΟ Ελαιοφύτου έτσι ώστε άμεσα να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί που τα χρειάστηκαν όλοι ήταν όταν δεν ανταποκρίνονταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής επί αρκετή ώρα έως ότου έρθει το ασθενοφόρο που είχαν καλέσει οι παράγοντες, που ήρθε σχετικά γρήγορα.

Τα τελευταία νέα είναι ότι ευτυχώς ο ποδοσφαιριστής είναι καλά στην υγειά του και ξεπέρασε τον κίνδυνο, έχει μεταβεί στο σπίτι του με εντολή από γιατρούς για αυστηρή πενταήμερη ακινησία και μετά επανεξέταση.

Εν συντομία τα γκολ του αγώνα στο 05’ λεπτό το σκορ άνοιξε ο Δημήτρης Τσιλιγιάννης για την ομάδα της Αναγέννησης Ρίγανης.

Στο 22’ λεπτό ο Κοκοσούλας μείωσε σε 1-1 για το Ελαιόφυτο

στο 55’ ο Τσιρογιάννης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Ελαιοφύτου 1-2

και στο 69’ λεπτό ο Δημήτρης Κουτρομάνος ισορρόπησε το σκορ σε 2-2.

Σε ανακοίνωση της η Διοίκηση της Αναγέννησης Ρίγανης πρώτα από όλα θέλει να συγχαρεί τους Ποδοσφαιριστές της και την Τεχνική ηγεσία για το πολύ ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξαν και για την φοβερή προσπάθεια που έκαναν για να πάρουν την Νίκη έως το τέλος, και βεβαίως για την πρωτόγνωρη αλληλεγγύη που έδειξαν προς τον τραυματία ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας και για το “Ευ Αγωνίζεσθαι” . Επίσης θέλει να ευχαριστήσει την ποδοσφαιρική οικογένεια της ομάδας του ΑΟ Ελαιοφύτου για την κόσμια συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τέλος εύχεται στον νεαρό ποδοσφαιριστή Θάνο Τσιρογιάννη καλή ανάρρωση, καλή τύχη και γρήγορα να έρθει πίσω στα γήπεδα καθώς έχει να προσφέρει πολλά στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments