Αθλητισμός

Πέπε Ολυμπιακός: Πότε θα είναι έτοιμος

Πέπε Ολυμπιακός: Πότε θα είναι έτοιμος
Πέπε Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος δεν έπαιξε ούτε στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό.

Τι και αν τα δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα έδινε χρόνο συμμετοχής στον Πέπε στο φιλικό παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στου Ρέντη με αντίπαλο τον Λεβαδειακό;

Ο Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος/ αμυντικός μέσος για τον Ολυμπιακό δεν έπαιξε ούτε στο φιλικό με τον Λεβαδειακό. Για αυτό κυριαρχεί το βασικό ερώτημα: Πότε αναμένεται να είναι στη διάθεση του Μαρτίνς και τι έχει συμβεί με τον Πορτογάλο χαφ; Παρότι ο πρώην επαγγελματίας διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν ως αμυντικός μέσος και νυν προπονητής ποδοσφαίρου στο λιμάνι είχε πράγματι στο μυαλό του να βάλει τον συμπατριώτη του χαφ να παίξει στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Αλλά δεν τον είδαμε να αγωνίζεται στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μίλησε με τους συνεργάτες του και αποφάσισαν να μην τον βάλουν να αγωνιστεί στη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Βοιωτίας. Ο λόγος είναι ότι δεν ήθελαν να ρισκάρουν το ενδεχόμενο ενός νέου τραυματισμού που θα κρατούσε τον παίκτη για μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης. Και μπορεί ο Πέπε να έχει ξεκινήσει και να βγάζει κάποιες προπονήσεις, αλλά ο Μαρτίνς δεν θέλει να τον πρεσάρει.

Εξάλλου, δεν υπάρχει και λόγος αυτή τη στιγμή να πιεστεί ο παίκτης ενώ όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να είναι έτοιμος μέχρι το ματς με τη Μαρσέιγ. Και τότε θα είναι καθαρά θέμα του προπονητή πότε θα πάρει χρόνο συμμετοχής ενώ αναφέρεται πως είναι πολύ πιθανό να είναι διαθέσιμος και για τον Ατρόμητο μολονότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού στάθηκε άτυχο λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα καθώς υπέστη θλάση στη Γκιμαράες και στη συνέχεια έπαθε υποτροπή προφανώς από τη μεγάλη του προσπάθεια να επιστρέψει στη δράση.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως ο 23χρονος χαφ πέρσι έπαιξε με τη Γκιμαράες 46 παιχνίδια, δηλαδή έπαιξε 2.948 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του…! Σε όλη τη σεζόν δεν έβγαλε κανέναν τραυματισμό και η ατυχία του χτύπησε την… πόρτα τη στιγμή που έκανε τη μεταγραφή. Είναι εξάλλου, ποδοσφαιριστής που δεν βγάζει τραυματισμούς, αλλά αυτή τη στιγμή έχει σταθεί άτυχος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments