Αθλητισμός

Γιουσέφ Ελ Αραμπί Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον από Γαλλία – Νέο συμβόλαιο του προσφέρει η ομάδα

Γιουσέφ Ελ Αραμπί Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον από Γαλλία – Νέο συμβόλαιο του προσφέρει η ομάδα
Γιουσέφ Ελ Αραμπί Ολυμπιακός: Οι πρωταθλητές θα προσπαθήσουν να δέσουν τον έμπειρο σέντερ φορ παρά το ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός φορ έκανε σπουδαία καριέρα στην Ισπανία έχοντας δείξει επί σειρά ετών το πόσο μεγάλος σκόρερ είναι. Αρχικά μπορεί να υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες για την ηλικία του ωστόσο ο έμπειρος σέντερ φορ έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν άργησε να πετύχει τα πρώτα του γκολ και σύντομα έγινε το σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης των “ερυθρολεύκων”. Φυσικά ο Μαροκινός ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο τέλος της σεζόν.

Οι εμφανίσεις του Ελ Αραμπί σε συνδυασμό με το καλό όνομα που έχει στα Ευρωπαϊκά γήπεδα τον έβαλαν στη λίστα αρκετών ομάδων. Το καλοκαίρι υπήρξε μια πρόταση από το Κατάρ και μάλιστα με πολλά μηδενικά για τον ίδιο τον παίκτη. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έδειξε με κάθε τρόπο ότι δεν θέλει να παραχωρήσει τον βασικό του σέντερ φορ ειδικότερα όταν μιλάμε για έναν τόσο παραγωγικό ποδοσφαιριστή.

Το νέο συμβόλαιο για τον Ελ Αραμπί

Μετά τις προτάσεις που απέρριψε από αραβικούς συλλόγους, ο Μαροκινός επιθετικός εμφανίζεται να έχει δεχτεί κρούσεις και από γαλλικές ομάδες, σύμφωνα με το “Sportime”. Τα… μηνύματα αυτά αφορούν είτε τον Γενάρη, είτε το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Η πρόθεση της ομάδας είναι να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον ποδοσφαιριστή για νέο συμβόλαιο.

Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί ανανεώνεται αυτόματα μόλις συμπληρώσει 15 συμμετοχές, οι “ερυθρόλευκοι” θα σπεύσουν σύντομα να μπουν στις τελικές συζητήσεις για νέα διετή συμφωνία. Ήδη άλλωστε έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα, απομένει αυτή όμως με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη που θα κλείσει το deal και η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα μετά την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γουσέφ Ελ Αραμπί έχει φορέσει το παρελθόν τις φανέλες των Καέν, Αλ Χιλάλ, Γρανάδα, Αλ Ντουχάιλ πριν φορέσει αυτή του Ολυμπιακού. Με τα “ερυθρόλευκα” έχει αγωνιστεί σε 56 παιχνίδια και έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 30 φορές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments