Αθλητισμός

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Έτσι κατέληξε στον Ρουμάνο το «τριφύλλι» – Ποιοι «κόπηκαν»

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Έτσι κατέληξε στον Ρουμάνο το «τριφύλλι» – Ποιοι «κόπηκαν»
Μπόλονι Παναθηναϊκός: Εκτός εξαιρετικού απροόπτου, ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» θα είναι ο Ρουμάνος, ενώ αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη.

Μόνο αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί, θα «χαλάσει» η ανάληψη του πάγκου του Παναθηναϊκού από τον Λάζλο Μπόλονι, πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει το sport24.gr, η πρωινή, νέα παρουσία του ατζέντη του Ρουμάνου τεχνικού στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οριστικοποίησε και τους τελευταίους όρους γύρω από το διάρκειας 1+1 χρόνου συμβόλαιό του.

Λίγο μετά τις 16:00, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν τα τελικά έγγραφα, «έστρωσαν» τη συμφωνία και πλέον το μόνο που απομένει είναι η άφιξη του 67χρονου τεχνικού στην Αθήνα και η υπογραφή του. Δεδομένου ότι δεν είχαν ολοκληρωθεί όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το συμφωνητικό, ο Μπόλονι δεν θα έρθει στην Αθήνα εντός της Τρίτης (13/10). Αναχώρησε από τη Βουδαπέστη (αφού έκανε πρώτα όλα τα απαιτούμενα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού) για τη Νίκαια όπου βρίσκεται η οικογένειά του, προκειμένου να προετοιμάσει τη «μετακόμισή» τους στην Ελλάδα κι εκτός (συγκλονιστικού) απροόπτου θα έρθει εντέλει στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (14/10), προκειμένου να πιάσει δουλειά στο Κορωπί από το πρωί της Πέμπτης (15/10).

Πώς διάλεξαν τον Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται πως κέρδισε μια άτυπη μάχη μεταξύ τριών άλλων προπονητών για τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό. Ο Ρουμάνος τεχνικός κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αλαφούζου, καθώς πληρούσε τα κριτήρια που είχε θέσει ο μεγαλομέτοχος για τον αντικαταστάτη του Ντάνι Πογιάτος. Διαθέτει γνώση από τα ελληνικά γήπεδα από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, είχε σχετικά πετυχημένο πέρασμα στους Θεσσαλονικείς, ενώ η συνολική εμπειρία του του έπαιξε σημαντικότατο ρόλο.

Σύμφωνα με το newspao.gr, ο κ. Αλαφούζος έκοψε τους Γκους Πογιέτ, Μάρκο Σίλβα και Μανόλο Χιμένεθ. Ο πρώτος έχει ιδιόρρυθμο χαρακτήρα (απαγορευτικό για την τωρινή κατάσταση του Παναθηναϊκού), ενώ οι απαιτήσεις του ήταν υψηλές σε οικονομικό επίπεδο (κυρίως για το ρόστερ της ομάδας). Ο δεύτερος ήταν εξαιρετικά «αλμυρός» και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν μπορούσε να καλύψει τις απολαβές που ζητούσε. Ο τρίτος δεν έδειξε να αφομοιώνει το πλάνο του «τριφυλλιού», είχε διαφορετικές αντιλήψεις περί του ποδοσφαίρου και οι σκέψεις του δεν ταυτίστηκαν με του Γιάννη Αλαφούζου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments