Lifestyle

GNTM: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων

GNTM: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων
GNTM: Δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του ριάλιτι.

Στην χθεσινή δοκιμασία οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι μόδας υποχρεώθηκαν να φωτογραφηθούν με ζωύφια στο πρόσωπό τους σε ένα κόνσεπτ που έγινε στον φακό του Αποστόλη Κουκουσά. Οι διαγωνιζόμενοι πόζαραν με σαλιγκάρια, κατσαρίδες και διάφορα έντομα, σε ένα… τρομακτικό και άβολο για τους περισσότερους διαγωνιζόμενους. Αυτός που ωστόσο απογοήτευσε την κριτική επιτροπή, ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος χρειάστηκε να φωτογραφηθεί με κατσαρίδες στο πρόσωπό του.

Μετά τη φωτογράφιση, οι 17 παίκτες εμφανίστηκαν μπροστά στους κριτές και είδαν τις φωτογραφίες τους. Δυστυχώς, όμως, ένας δεν κατάφερε να πάρει φωτογραφία από τη Βίκυ Καγιά. Ο Παναγιώτης Πέτσας ήταν αυτός που αποχώρησε από το GNTM, κι ας κατάφερε να φωτογραφηθεί, έχοντας πάνω στο πρόσωπό του… κατσαρίδες.

 

Ο Παναγιώτης Πέτσας, ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του “GNTM 3″, κατάφερε από τις auditions του ριάλιτι μοντέλων να ξεχωρίσει για την εξωτερική του εμφάνιση και το καλογυμνασμένο του σώμα. Ο 22χρονος Παναγιώτης Πέτσας από την Γλυφάδα εμφανίστηκε στο πλατό του GNTM 3 και κέρδισε την προσοχή των κριτών με το στιλ και την εμφάνισή του. Η εμφάνισή του στο πλατό του GNTM 3 προκάλεσε πολύ θετικά σχόλια στους τέσσερις κριτές, ενώ το στιλ του 22χρονου με τζιν και λευκό T-shirt θύμισε στη Βίκυ Καγιά τον αείμνηστο γόη του Χόλιγουντ, James Dean. «Δεν ήρθα απλά για να παίξω, ήρθα για να κερδίσω» δήλωσε ο 22χρονος, ο οποίος κάνει τον τελευταίο καιρό τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ.

«Πόσα κορίτσια έχουν κόψει φλέβα για αυτό το παιδί», ακούστηκε να λέει η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ ο Παναγιώτης ετοιμαζόταν για την εμφάνισή του με μαγιό. Με τα καταγάλανα μάτια και το σέξι του κορμί απέσπασε τέσσερα «ναι» από τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση του ριάλιτι μόδας του STAR. Αλλά δυστυχώς για εκείνον δεν τα κατάφερε και κόπηκε από τη  συνέχεια του παιχνιδιού.

Πρόσφατα, ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα, μιλώντας “Στη φωλιά των Κου Κου”, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε ο Παναγιώτης ώστε να χάσει βάρος, αφού κάποτε ήταν 130 κιλά. “Ο γιος μας είναι ένα μικρό θαύμα. Από 130 κιλά έφτασε να κάνει ένα σώμα και να μπει σε ένα διαγωνισμό στους δέκα καλύτερους στην Ελλάδα. Για εμάς αυτό είναι άθλος και βέβαια είναι για το κάθε παιδί που το βλέπει”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments