Lifestyle

Νατάσσα Μποφίλιου: Ο γάμος της και τα γεγονότα της ζωής της που τη σημάδεψαν

Νατάσσα Μποφίλιου: Ο γάμος της και τα γεγονότα της ζωής της που τη σημάδεψαν
Νατάσσα Μποφίλιου: Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν χθες το βράδυ η δημοφιλής ερμηνεύτρια και μίλησε για όλα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την επαγγελματική της πορεία και τα γεγονότα που τη σημάδεψαν. Φίλοι και συνάδελφοι της Νατάσσας Μποφίλιου πήραν τον λόγο και μίλησαν για τη δημοφιλή ερμηνεύτρια, για το καλλιτεχνικό της έργο αλλά και για την προσωπικότητά της. Η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις του δημοσιογράφου αναφορικά με τον γάμο της και την περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Τα παιδικά χρόνια και το διαζύγιο των γονιών της

Η πρώτη της τραυματική εμπειρία, όπως δήλωσε η Νατάσσα Μποφίλιου, ήταν το διαζύγιο των γονιών της. Ωστόσο, χάρη στην ωριμότητά τους και τις άψογες σχέσεις που κράτησαν δεν χρειάστηκε ποτέ να νιώσει την απώλεια κανενός αφού τη μεγάλωσαν μέσα σε πολλή αγάπη. «Ήταν η πρώτη, τραυματική εμπειρία μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι κάποια πράγματα που θεωρούσα δεδομένα δεν είναι. Επειδή, όμως, οι γονείς μου είναι δύο σπάνιοι άνθρωποι κατάφεραν να μείνουν οικογένεια απλώς αυτή η οικογένεια μεγάλωσε».

Στην ερώτηση για το αν ετοιμάζεται να κάνει ένα παιδί η Νατάσσα Μποφίλιου αρνήθηκε να απαντήσει «προς τιμήν» όλων των γυναικών που έρχονται στην άβολη θέση να απαντήσουν σε μια τέτοια αδιάκριτη ερώτηση. Απαντώντας στο αν θα θυσίαζε την προσωπική της ζωή για χάρη της καριέρας δήλωσε:«Διαφωνώ τρομερά με αυτό. Πιστεύω ότι ένας ένας άνθρωπος με υγιή και ευτυχισμένη προσωπική ζωή μπορεί να είναι ένας άνθρωπος με επιτυχία και καριέρα. Δεν θα μπορούσαν ποτέ να πιστεύω ότι η προσωπική ζωή θα μπορούσε να είναι ποτέ εμπόδιο στην καριέρα».

Για τον σύζυγό της

Μιλώντας για τον σύζυγό της Χρήστο Κορτσέλη, η Νατάσα Μποφίλιου είπε μεταξύ άλλων: «Τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια, είναι ένας άνθρωπος της δουλειάς μας και παραγωγός στις τελευταίες δισκογραφικές μας δουλειές. Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και πριν τον γνωρίσω τον άκουγα φανατικά. Ο άντρας μου είναι μια εξαιρετική προσωπικότητα. Ένας τρυφερός άνθρωπος και ένας στιβαρός άνδρας, με θέση, με κύρος, που σε κάνει να τον σέβεσαι και να τον εκτιμάς. Τον ερωτεύτηκα ακαριαία και παράφορα και εξακολουθώ μετά από τόσα χρόνια να είμαι ακόμα ερωτευμένη».

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Η Νατάσσα Μποφίλιου αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2014. «Είχα ένα πρόβλημα υγείας που είχα εγώ την ευθύνη για αυτό που συνέβη, γιατί κόλλησα Η1Ν1, δεν έκανα καμία θεραπεία και συνέχισα να δουλεύω, γιατί γενικά είμαι παιδί της εργατιάς. Και σιγά – σιγά αυτό κακοφόρμισε μέσα και είχα προβλήματα σε διάφορα όργανα του σώματος και έπρεπε να σταματήσω». Η Νατάσσα Μποφίλιου είπε ότι αυτός ο χρόνος που δεν εργάστηκε ήταν ένα πολύ ωραίο διάστημα ξεκούρασης και ενδοσκόπησης που το χρειαζόταν, καθώς δεν είχε κάνει ποτέ διακοπές όλα αυτά τα χρόνια που πάλευε να αναδείξει το ταλέντο και τα τραγούδια της, ξεκινώντας από το μηδέν.

«Στέκομαι δίπλα στον αδύναμο»

Αναφορικά με δηλώσεις της που έχουν σχολιαστεί κατά το παρελθόν είπε: «Πολλές φορές έχω δηλώσει πράγματα με παρόρμηση, που θα μπορούσαν να παρεξηγηθούν να απομονωθούν και ίσως σήμερα να μην τα διατύπωνα έτσι. Σημασία έχει το μήνυμα. Στέκομαι δίπλα στον αδύναμο, στον ανυπεράσπιστο, σε αυτόν που θέλει να είναι ελεύθερος να έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του, σ’ αυτόν που περιμένει την αλλαγή, που παλεύει για αυτήν που αντιστέκεται. Το μήνυμα έχει δοθεί. Συνεχίζω αποφασισμένη να είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα σκύψει. Όσο αντέχω να έχω το κεφάλι ψηλά και να πιστεύω, να παλεύω και να αγωνίζομαι, θα το προσπαθώ. Δεν είμαι διανοούμενη, είμαι ένα κορίτσι που θέλω να έχω θέση καθαρή. Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την πολιτική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments