Αθλητισμός

Άλεξ Πέρεζ: Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο γκραντ της Μπαχτσεσεχίρ

Άλεξ Πέρεζ: Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο γκραντ της Μπαχτσεσεχίρ
Άλεξ Πέρεζ: Τον Αμερικανομεξικανό γκραντ φαίνεται ότι κοιτάει ο Γιώργος Βόβορας. Η επιλογή του παίκτη της Μπαχτσεσεχίρ θα ταίριαζε «γάντι» στις ανάγκες του «τριφυλλιού».

Από ότι φαίνεται ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ξανά στην αναζήτηση γκραντ, καθώς ο Πιερ Τζάκσον αποχαιρετά τον Εξάστερο και Κίφερ Σάικς έχει υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο. Ένα όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Άλεξ Πέρεζ, του γκραν της Μπαχτσεσεχίρ, που όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του, κάτι που δυσκολεύει τα πράγματα.  Σύμφωνα με το «BasketBlog», ο Γιώργος Βόβορας εξετάζει έτσι κι αλλιώς τον 29χρονο παίκτη.

Τα στοιχεία του Αμερικανομεξικανού παίκτη ταιριάζουν απόλυτα στα «θέλω» του Παναθηναϊκού, αφού πρόκειται για έναν γκαρντ που παίζει καλή άμυνα και πασάρει αρκετά καλά στους συμπαίκτες του.

Στην Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά την σεζόν 2017-18, αγωνίστηκε στην Ρίγα και την Μπάνβιτ, ενώ το 2019 τον επέλεξε ο Σάρας Γιασικεβίτσιους για την Ζαλγκίρις, με την οποία αγωνίστηκε 7 φορές στην Euroleague και μέτρησε 3.1 πόντους, 1.9 ασίστ, 0.4 κλεψίματα και 0.4 λάθη σε 10:38 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε βίντεο με τον Άλεξ Πέρεζ

Όσον αφορά τον Πιερ Τζάκσον, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει και οι «πράσινοι» αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους μαζί του. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί και τυπικά η… σύντομη παρουσία του Τζάκσον στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο άλλοτε παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του «τριφυλλιού» και ο σοβαρός τραυματισμός του (θλάση στον αριστερό δικέφαλο) δεν του έδωσε την ευκαιρία να δώσει ό,τι έχει για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα. Έτσι, οι δύο πλευρές αποφάσισαν πως είναι καλύτερο να συνεχίσουν σε διαφορετικούς δρόμους και πλέον ο Παναθηναϊκός καλείται να κοιτάξει την επόμενη μέρα στην θέση του άσου.

Σε άλλα νέα της ομάδας, αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για τις 13 Οκτώβρη ματς με την  Βιλερμπάν λόγω κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε η Euroleague. Η γαλλική ομάδα καθημερινά αποδεκατιζόταν από τον ιό αφού τα κρούσματα στις τάξεις της αυξάνονταν συνεχώς και τελικά έμεινε με λιγότερους από 8 παίκτες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Έτσι, η Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή του παιχνιδιού και την έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας, με το πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής να προβλέπει ότι η ομάδα που δεν έχει τουλάχιστον 8 παίκτες χάνει με 20-0.

«Ο αγώνας της EuroLeague για την 3η αγωνιστική της Regular Season μεταξύ της Βιλερμπάν και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Αθηνών που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 13 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί. Πολλοί παίκτες της Βιλερμπάν έχουν βρεθεί θετικοί στην COVID-19, με την ομάδα να μην έχει τουλάχιστον οκτώ παίκτες στη Λίστα Εξουσιοδότησης ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί να παίξει. Έχει ανοίξει διαδικασία που θα αξιολογηθεί από τον Δικαστή της EuroLeague ο οποίος θα λάβει την απόφαση εν ευθέτω χρόνω σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς της EuroLeague για τη σεζόν 2020-21 λόγω της COVID-19», ανέφερε η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments