Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Τα πλάνα του Πορτογάλου για Ατρόμητο και Μαρσέιγ

Πέδρο Μαρτίνς: Τα πλάνα του Πορτογάλου για Ατρόμητο και Μαρσέιγ
Πέδρο Μαρτίνς: Τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για τα δύσκολα παιχνίδια με Ατρόμητο και Μαρσέιγ.

Τα παιχνίδι των Εθνικών ανήκουν στο παρελθόν και πλέον οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις ομάδες τους. Το Σαββατοκύριακο επιστρέφει η δράση για τη Super League, ενώ λίγες μέρες αργότερα οι Ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Στο Champions League υπάρχει Ελληνική εκπροσώπηση από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο όπως είπαμε και πριν αυτό που προέχει είναι τα παιχνίδια για την τέταρτη αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι που είναι αρκετά δύσκολο και κρύβει κινδύνους. Η ομάδα του Περιστερίου έδειξε τις δυνάμεις της στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν περιθώρια για άλλη βαθμολογική απώλεια μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ. Την ίδια ώρα στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει και το παιχνίδι για την Μαρσέιγ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ετοιμάζει Ρατζέλοβιτς και Βαλμπουενά στα άκρα ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει πως οι Μπρούμα και Μασούρας κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι τουλάχιστον για το ματς με τους Μασσαλούς. Το άλλο πλάνο του Πορτογάλου προπονητή θέλει τους Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτςνα παίρνουν θέση στα άκρα της «ερυθρόλευκης» επίθεσης. Μπορεί να προέχει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όμως ο 50χρονος κόουτς θέλει η ομάδα του να κάνει ποδαρικό με το δεξί στους ομίλους του Champions League.

Ο Μαρτίνς θεωρεί ότι με τον Γάλλο σταρ και τον Σέρβο εξτρέμ θα καταφέρει να χτυπήσει από τα πλάγια τη γαλλική ομάδα, όπως συνέβη στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν για τα Ligue 1. Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού του Πορτογάλου είναι και η λύση του Σουντανί, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα και έδειξε σε καλή κατάσταση στα φιλικά με Χανιά και Λεβαδειακό. Θυμίζουμε ότι ο Χιλάλ Σουντανί προέχεται από σοβαρό τραυματισμό καθώς κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν είχε υποστεί ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες. Πλέον έχει επιστρέψει και είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments