Ελλάδα

Μιχαλολιάκος: Δεν παραδέχεται την ευθύνη αλλά παραδέχεται την ήττα

Μιχαλολιάκος: Δεν παραδέχεται την ευθύνη αλλά παραδέχεται την ήττα
Μιχαλολιάκος: Ο αρχηγός της εγκληματικής ναζιστική οργάνωσης Χρυσή Αυγή μίλησε μετά από μέρες σιωπής, περιμένοντας να ακούσει και τις ποινές. Η δήλωσή του επιμένει στα γνωστά μονοπάτια της «αδικίας» εις βάρος του, αλλά δεν μπορεί να κρύψει την παραδοχή της ήττας.

Μετά από μέρες σιωπής και ενώ η ώρα της φυλακής πλησιάζει, ο άλλοτε ισχυρός φύρερ του ναζιστικού μορφώματος, προχώρησε σε δήλωση αφού πρώτα άκουσε τις ποινές και μάλλον κατάλαβε ότι δεν θα γλυτώσει την κάθειρξη. Η δήλωσή του στην ιστοσελίδα του μορφώματος, προφανώς απευθύνεται σε όσους ακόλουθους έχουν μείνει, δεν έχει κάποια πρωτοτυπία καθώς επαναλαμβάνονται τα γνωστά ψέμματα περί πολιτικής δίωξης. Ακόμα κι αν ο συνήγορός του, Μιχαλόλιας, «ομολόγησε» χθες στο δικαστήριο ότι η συμμορία αποτελεί μια αγέλη λύκων, που κάποτε θα γράψουν κι αυτοί ιστορία.

Για ακόμα μία φορά προσπαθεί να αποτινάξει τα εγκλήματα από πάνω του και από όλη την ηγεσία, λέγοντας ότι δεν ευθύνονται για καμία πράξη αλλά διώκονται για τις ιδέες τους. Εξάλλου η πλειοψηφία των περιπτώσεων που η Χρυσή Αυγή είχε δικαστικούς μπελάδες, χαρακτηριζόταν από το εξής: έπεφταν κάποιες καμπάνες στα κατώτερα κλιμάκια και τη γλίτωναν οι αρχηγοί, και σίγουρα ο αρχηγός,  που σε δικαστήριο για δολοφονική επίθεση σε άτομα αριστερού χώρου είχε «θυσιάσει» τον υπαρχηγό του Περίανδρο.

Τώρα όμως για πρώτη φορά ο Μιχαλολιάκος είναι ο ίδιος αντιμέτωπος με τον κίνδυνο της φυλακής και παρά το ότι προσπαθεί να πείσει τους εναπομείναντες ακόλουθους ότι αυτός είναι ένα θύμα μιας άδικης δίωξης, δεν μπόρεσε να κρύψει την ήττα του πολιτικού σχεδίου της Χρυσής Αυγής. Όταν λοιπόν αναφέρεται στην οργάνωση Χρυσή Αυγή, μιλάει σε παρελθοντικό χρόνο. Ήταν, δεν είναι ούτε θα υπάρξει.

Η δήλωση του φύρερ μετά το άκουσμα των ποινών

Αυτή η καταδίκη είναι δίωξη πολιτική και όχι ποινική και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι επιβλήθηκαν βαριές ποινές στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής παρόλο που δεν καταδικάστηκε για την οποιαδήποτε πράξη.

Καταδίκασαν τον εθνικισμό. Καταδίκασαν την Ιδέα και όχι εγκλήματα. Η Χρυσή Αυγή δεν ήταν εγκληματική οργάνωση.

Ήταν το Κίνημα της εθνικής αντίστασης ενάντια στην ξενοκρατία των μνημονίων και του ραγιαδισμού.

Η απόφαση του δικαστηρίου ορίζει σαν έγκλημα τον εθνικισμό. Οι Έλληνες πρέπει να αντισταθούν στην ποινικοποίηση του ιδεολογικού αγώνα των Ελλήνων για εθνική αξιοπρέπεια.

Είμαι υπερήφανος γιατί διώκομαι για τις Ιδέες μου».

Σημειώνουμε ότι κρατάμε την στίξη και την ορθογραφία όπως είναι στο πρωτότυπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments