Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 24: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 15/10 – Η κατάσταση του Μιλτιάδη χειροτερεύει

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 24: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 15/10 – Η κατάσταση του Μιλτιάδη χειροτερεύει
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 24: Η κατάσταση στη φυλακή γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη και η Ελένη πείθει τις άλλες κρατούμενες να ξεκινήσουν απεργία πεινάς.

Ο Δούκας αποφασίζει να μην ακολουθήσει το σχέδιο του, στη συνάντηση του με τη Μυρσίνη και το πράμα θα πάρει απρόβλεπτη τροπή. Από την άλλη, η Μυρσίνη προκειμένου να τη βοηθήσει ο Κωνσταντής να τα ξαναβρεί με τον Δούκα, του εκμυστηρεύεται τον λόγο που ο πατέρας του είναι θυμωμένος μαζί της, παρουσιάζοντας όμως μια διαφορετική εκδοχή στα γεγονότα.

Ο Νικηφόρος καταφέρνει να πείσει τους αγρότες του να παρευρεθεί σε μια συνέλευση τους με σκοπό να μπει κι εκείνος στον συνεταιρισμό, αλλά ο Λάμπρος θα του βάλει εμπόδια στα σχέδια του. Η Ασημίνα συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του άντρα της και να τον υποστηρίζει ενώ η κατάσταση του Μιλτιάδη δείχνει να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα…

Η Δρόσω βρίσκεται αντιμέτωπη με κάποια ψέματα της Φανής και το ίδιο βράδυ θα βρεθεί στον δρόμο. Τότε θα βρει στο πρόσωπο του Τάκη, τον σωτήρα της ή μήπως όχι; Από την άλλη, η κατάσταση στη φυλακή γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη και η Ελένη πείθει τις άλλες κρατούμενες να ξεκινήσουν απεργία πεινάς ενώ η Μυρσίνη θα δεχθεί μια επίσκεψη από έναν μυστηριώδη άντρα που έχει κοινούς σκοπούς με εκείνη.

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό  τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments