Αθλητισμός

Παναθηναϊκός NOVA: Το συνδρομητικό κανάλι και επίσημα θα δείχνει τα παιχνίδια του «τριφυλλιού»

Παναθηναϊκός NOVA: Το συνδρομητικό κανάλι και επίσημα θα δείχνει τα παιχνίδια του «τριφυλλιού»
Παναθηναϊκός NOVA: Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι πλέον επίσημη.

Είχαν απομείνει μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία και αυτή επήλθε. Η NOVA ανακοίνωσε ότι το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι επίσημο και έτσι το συνδρομητικό κανάλι θα μεταδίδει τους αγώνες του Παναθηναϊκού στη Superleague. Πλέον, η NOVA έχει τα πλήρη τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας, καθώς έχει συμβόλαιο και με τους 14 συλλόγους.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι για τη σεζόν 2020-2021, όλο το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα παίζει ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Έτσι, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας της χώρας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν… ασφαλώς στη θύρα τους, όλες τις μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις τόσο στην κανονική διάρκεια της σεζόν όσο στα Play Off και στα Play Out με τις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Βόλος ΝΠΣ, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr και ΠΑΣ Λαμία».

Θυμίζουμε ότι μετά τον Ντάνι Πογιάτος, ανακοινώθηκε σήμερα από το «τριφύλλι» ότι παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα. Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ήταν λιτή και ανέφερε ότι: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Τσάβι Ρόκα, έως σήμερα τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον απερχόμενο τεχνικό διευθυντή ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Το «τριφύλλι» ετοιμάζεται για το κομβικό ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με την επίσημη «πράσινη» ενημέρωση από τη σημερινή προπόνηση: «Η λίστα με τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο Χουάνκαρ υποβλήθηκε σε μαγνητική το βράδυ της Πέμπτης. Τα αποτελέσματα δεν ήταν ανησυχητικά, καθώς έδειξε τοπικό οίδημα στον υποκνημίδειο χωρίς όμως θλάση. Η αγωνιστική αποχή του υπολογίζεται σε μία εβδομάδα περίπου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Αντόνιο Σαβιέρ σε ένα σουτ αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό. Η πρώτη εξέταση ήταν «καθαρή», αλλά αργότερα σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Από εκεί και πέρα σε ατομικό πρόγραμμα παρέμειναν οι Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Μαυρομμάτης, ενώ κλινήρης είναι ο Αντονίτο. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτική και διπλό. Το πρώτο μέρος μόνο ακολούθησαν οι Κουρμπέλης (συνέχισε με πρόγραμμα αποφόρτισης), Αγιούμπ (ακολούθως έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο)».

Να σημειώσουμε ότι στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο ματς με τους Κρητικούς στις 16:00 την Κυριακή 18/10 θα βρεθεί ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αφού ο Λάζλο Μπόλονι που έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments