Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τέλος και ο Τσάβι Ρόκα

Παναθηναϊκός: Τέλος και ο Τσάβι Ρόκα
Παναθηναϊκός: Παρελθόν κι επίσημα από τους πράσινους είναι ο τεχνικός διευθυντής, Τσάβι Ρόκα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Τσάβι Ρόκα. Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ντάνι Πογιάτος, την πόρτα της εξόδου είδε και ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, όπως άλλωστε αναμενόταν. Ο 46χρονος είχε αναλάβει καθήκοντα τον Νοέμβριο του 2019, υπογράφοντας τότε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

O Καταλανός ήταν σε δυσμένεια τον τελευταίο καιρό, καθώς εκτός από την επιλογή του Ισπανού τεχνικού, του χρεώνεται και η κακή σχέση με την πλειοψηφία των παικτών. Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας, με ευχές στον Τσάβι Ρόκα για «καλή συνέχεια» στην καριέρα του. Μάλιστα, ο Ρόκα ενημερώθηκε δια ζώσης στην σημερινή προπόνηση από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Μάνο Μαυροκουκουλάκη, ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την δουλειά του στο «τριφύλλι».

Πλην του Πογιάτος και των κακών σχέσεων στα αποδυτήρια στον Ρόκα χρεώνεται και το γεγονός πως δεν μπόρεσε να «ξεφορτωθεί» τους «κομμένους» (Μπεκ, Μολό κυρίως), οι οποίοι θα επαναξιολογηθούν από τον Λάζλο Μπόλονι. Βέβαια, το γεγονός ότι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο ιδιοκτήτης διώχνει από την ομάδα προπονητή και τεχνικό διευθυντή αναδεικνύει και τα λάθη του ίδιου να τους εμπιστευθεί και να διώξει την περασμένη άνοιξη από τον Παναθηναϊκό, τον Γιώργο Δώνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Τσάβι Ρόκα, έως σήμερα τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον απερχόμενο τεχνικό διευθυντή ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το μοντέλο που θα ακολουθηθεί από εδώ και στο εξής και το πότε θα γίνει η πρόσληψη του επόμενου τεχνικού διευθυντή. Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Μάριο Μπράνκο, πρώην τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments