Lifestyle

Έφη Σαρρή: Ήθελα να διεκδικήσω τον Ντόναλντ Τραμπ από αυτή την άσχημη τη Μελάνια

Έφη Σαρρή: Ήθελα να διεκδικήσω τον Ντόναλντ Τραμπ από αυτή την άσχημη τη Μελάνια
Έφη Σαρρή: Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια δηλώνει μαγεμένη από τον πρόεδρο της Αμερικής.

Τον θαυμασμό της για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ δεν έκρυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελληνίδα τραγουδίστρια Έφη Σαρρή η οποία άνοιξε τις πόρτες του εντυπωσιακού σπιτιού της στην τηλεοπτική εκπομπή «Happy Day».

Η γνωστή τραγουδίστρια, την οποία σύντομα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο του Just the 2 Of Us, μίλησε για πολλά με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει. Μεταξύ αυτών αναφέρθηκε στο γεγονός ότι βαριέται να πηγαίνει διακοπές αλλά ήθελε πολύ να πάει στην Αμερική τους προηγούμενους μήνες μα λόγω κορωνοϊού, αυτό ήταν και είναι ανέφικτο ενώ δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο ήθελε να πάει να διεκδικήσει από την άσχημη, όπως τη χαρακτήρισε η ίδια, Μελάνια.

«Θέλω πολύ να πάω στην Αμερική να γνωρίσω αυτόν τον μοναδικό ηγέτη, τον ξανθό, με το μαλλί… Με μάγεψε ο Ντόναλντ Τραμπ. Είναι πολύ ηγετικός… Ήθελα να τον διεκδικήσω από αυτή την άσχημη τη Μελάνια. Τώρα όμως μου αρρώστησε και… έπεσαν τα φτερά μου». Πάντως, «αν μια φίλη μου πει να πάμε για μπάνιο, εννοείται πως θα πω όχι. Αποφεύγω να πηγαίνω διακοπές, με κουράζουν. Δεν μπορώ να κοιμηθώ εύκολα, φταίει ότι για πολλά χρόνια δούλευα νύχτα».

Όσο για το πώς καταφέρνει να διατηρήσει ένα τόσο μεγάλο σπίτι με έναν φανταστικό κήπο, τόνισε το εξής: «Είχα ένα μεγάλο όνειρο να έχω σπίτι με φοίνικες. Δεν θα ασχοληθώ ποτέ με τα φυτά μου, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι για αυτή τη δουλειά. Απολαμβάνω μόνο το κρεβάτι μου, είμαι τεμπέλα». Και συνέχισε: «Δεν ήμουν ποτέ σπάταλη, επίσης δεν είχα οικογένεια να τροφοδοτώ με χρήματα, δεν είχα πάθη…». Μάλιστα, τόνισε πως «αυτόν τον καιρό κάνω εξετάσεις, το κάνω γιατί οι μεγάλοι άνθρωποι πρέπει να φροντίζουν την υγεία τους».

Τέλος, η Έφη Σαρρή αναφερόμενη στις φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύει, αποκάλυψε το δικό της… μυστικό: «Στις φωτογραφίες με μαγιό που ανεβάζω πέφτει πολύ ρετούς, δεν είναι αληθινές αυτές οι φωτογραφίες. Αλίμονο αν πιστεύει άνθρωπος στη σημερινή εποχή που η τεχνολογία έχει προχωρήσει, υπάρχει κάτι αρετουσάριστο; Όχι βέβαια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments