Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [16/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [16/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [16/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [16/10/20].

Κριός

Αξίζει να δεις μια εκπληκτική ερωτική εξέλιξη, σαν κάτι ωφέλιμο κι όχι σαν κάτι ενοχλητικό. Αν αφήσεις ν’ αναδυθεί η περιπετειώδης πλευρά σου, θα μπορέσεις ν’ ανταποκριθείς στις προκλήσεις που δημιουργεί η αναταραχή της ερωτικής σου ζωής. Παράλληλα θα συνειδητοποιήσεις πως μαθαίνεις κάτι πολύτιμο, σε όσα συμβαίνουν.

Ταύρος

Ακόμα κι αν πολλά στη ερωτική σου ζωή φαίνονται χαώδη ή ασταθή, εμπιστέψου τη διαίσθησή σου αν σου λέει πως κάτι μαγικό θ’ αναδυθεί από όλη αυτή την κατάσταση. Ίσως να νιώσεις πως μια νέα παθιασμένη ισορροπία αρχίζει να εμφανίζεται στα ερωτικά σου τώρα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ετοιμάσου να δεις τα καθαρά οφέλη σ’ αυτό που συμβαίνει.

Δίδυμοι

Αν νομίζεις πως κάτι που δε φαίνεται διασκεδαστικό ή απολαυστικό πρέπει να το απορρίψεις, τότε σε περιμένει μια παθιασμένη έκπληξη! Ο έρωτας μπορεί να λειτουργήσει με πολύ μυστηριώδεις τρόπους τώρα και έχεις την υπέροχη κοσμική βοήθεια αν ρισκάρεις στη σχέση σου. Επομένως σκέψου προσεκτικά και με ανοιχτό μυαλό, αυτό που σκέφτεσαι να απορρίψεις.

Καρκίνος

Μια πιο ανοιχτόμυαλη στάση απέναντι στον έρωτα, το ρομαντισμό ή την οικειότητα θα σε συνδέσει με τη θετική ατμόσφαιρα που προσφέρεται τώρα. Θα μπορούσες να επανεξετάζεις για ώρες και μέρες την αναβίωση ενός ερωτικού σου πλάνου. Όμως οι νέες προοπτικές αφθονούν τώρα… και το παθιασμένο δυναμικό σου, μόλις ενισχύθηκε.

Λέων

Θα νιώσεις πως η ερωτική σου ζωή καθοδηγείται από ένα νέο παθιασμένο σκοπό που σε εμπνέει με νέους και συναρπαστικούς τρόπους. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα νιώσεις πως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις κάποιες επιθυμίες σου και να αγκαλιάσεις την παθιασμένη σου αλήθεια. Σε περιμένει μια νέα ρομαντική πραγματικότητα….και μόλις την κατανοήσεις θα προσαρμοστείς ευκολότερα.

Παρθένος

Καθώς αρχίζεις να κάνεις μεγαλύτερες και πιο τολμηρές σκέψεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, ίσως αντιληφθείς πως αυτή η καινούργια φιλοδοξία σου, θα έχει επιπτώσεις στην ερωτική σου ζωή. Αν συνειδητοποιήσεις πώς αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου σε θέματα εκτός της ερωτικής σου σφαίρας, τότε θα επικεντρωθείς στα ερωτικά σου, για να δεις τι έχεις να περιμένεις από αυτά. Οι αλλαγές τώρα αφθονούν οπότε βεβαιώσου πως ο συναισθηματικός σου κόσμος, είναι μέρος αυτών.

Ζυγός

Ακόμα κι αν τα συναισθήματά σου είναι έντονα για θέματα που δεν αφορούν τα ερωτικά σου, η σχέση σου θα σου φανεί σαν ένα ζεστό καταφύγιο. Όμως μόνο αν εσύ και το ταίρι σου, είστε οι περισπασμοί του ενός προς τον άλλον αυτή τη στιγμή. Για αυτό επέτρεψε στην μεταξύ σας εγγύτητα, να είναι η υπέροχη απόσπαση της προσοχής που μπορεί και πρέπει να είναι.

Σκορπιός

Μια αίσθηση ενός παθιασμένου σκοπού, σε ωθεί να απομακρύνεις ξεπερασμένες απόψεις κι αντιλήψεις. Μπορεί επίσης ένα συναίσθημα συναισθηματικής ανεξαρτησίας, να ανοίξει την πόρτα σε δυνατότητες που μπορεί να ήταν πάντα αισθητές. Οι ερωτικές σου ανάγκες μεταμορφώνονται. Αυτό καθιστά τη συγκεκριμένη στιγμή ιδανική, για να βρεις νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να εκδηλώσεις τα όνειρά σου.

Τοξότης

Η διαίσθηση της καρδιάς σου ανήκει σε σένα και αν την αγνοήσεις, τότε θα κατηγορήσεις μόνο τον εαυτό σου για τις χαμένες ευκαιρίες! Κάτι στην ερωτική σου μπορεί να μην ξεχωρίζει με τον ακριβή τρόπο που νόμιζες πως θα έκανε. Το να πάρεις αποφάσεις όμως για τις τρέχουσες περιστάσεις σου χωρίς την ανάμιξη λίγης μαγείας, είναι λάθος. Η καρδιά σου θα σου πει την αλήθεια! Αναμφίβολα μπορείς να επωφεληθείς, αν την αποδεχτείς τώρα.

Αιγόκερως

Ορισμένες παλιομοδίτικες παραδόσεις θα θέσουν περισσότερους περιορισμούς από ό, τι πιστεύεις σε θέματα που αφορούν τα ερωτικά σου. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να εγκαταλείψεις τις παλιές συνήθειες και ν’ αποκτήσεις έναν πιο ανοιχτόμυαλο τρόπο σκέψης, για να πετύχεις την εξέλιξη που επιθυμείς. Μια ριζοσπαστική, ερωτική πρόοδος προσφέρεται τώρα και ήρθε η ώρα να εκσυγχρονιστείς.

Υδροχόος

Τα πάθη σου θα αναπτυχθούν παράλληλα με την καινοτόμο, ευρύτερη σκέψη σου. Τα ερωτικά σου θέματα επωφελούνται από τον τρόπο με τον οποίο βάζεις τη μοναδική σου σφραγίδα σε οτιδήποτε από οικείες σκέψεις, μέχρι δυνατά συναισθήματα. Τώρα σκέφτεσαι περισσότερο τις παθιασμένες σου αναζητήσεις. Δες πώς ο καινούργιος τρόπος σκέψης σου, σε βοηθά να μετατρέψεις το ανιαρό σε κάτι εξαιρετικό.

Ιχθύες

Ακόμα κι αν φανεί πως μερικές φαντασιώσεις σου σκάνε σαν μπαλόνια, κάθε ξεφούσκωμα θα αποφευχθεί, από τη νέα πραγματικότητα που αναδύεται. Τα ερωτικά σου εξελίσσονται με κάποιο τρόπο και ίσως χρειαστεί να προσαρμόσεις ανάλογα, τους παθιασμένους στόχους ή τα όνειρά σου. Με την ενισχυμένη σου αυτοπεποίθηση, νιώθεις ανθεκτική συναισθηματικά, για να αγκαλιάσεις μια νέα ρομαντική περιπέτεια.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments