Αθλητισμός

Επιστρέφουν οι φίλαθλοι στα Ελληνικά γήπεδα

Επιστρέφουν οι φίλαθλοι στα Ελληνικά γήπεδα
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την επόμενη αγωνιστική ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα.

Από την πρώτη στιγμή που ο κόσμος άρχισε να επιστρέφει στους κανονικούς ρυθμούς του μετά την καραντίνα, οι φίλαθλοι περίμεναν πότε θα επιστρέψουν στα γήπεδα. Τα σινεμά άνοιξαν, τα θέατρα λειτουργούν και τα γήπεδα είχαν παραμείνει κλειστά. Οι ομάδες ήθελαν την επιστροφή των οπαδών καθώς το να παίζουν σε άδειο γήπεδο είναι άχαρο ενώ υπάρχει και μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Ωστόσο η αναμονή φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της.

Σύμφωνα με την εκπομπή “OPEN sports” η κυβέρνηση έχει δώσει το πράσινο φως προκειμένου να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα. Βέβαια αυτό θα γίνει με τις συνθήκες που αρμόζει η εποχή του κορωνοϊού. Το “ΟΚ” έχει δοθεί για ένα ποσοστό 5 με 10 % του σταδίου κάθε ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες αρχικά ζήτησαν να υπάρχει πληρότητα 15 με 20%, αλλά αυτό μπορεί να γίνει σε επόμενο στάδιο αν όλα πάνε καλά.

Το πρώτο ματς που θα δούμε και πάλι κόσμο

Η αρχή αναμένεται να γίνει από την αναμέτρηση της επόμενης Δευτέρας ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό. Ο δρόμος είχε ανοίξει από την Τετάρτη και συγκεκριμένα από τη σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας υπό τους υφυπουργούς Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι στη σύσκεψη μετείχαν επίσης ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ο διευθυντής διοργάνωσης πρωταθλημάτων, Θοδωρής Λάιος, αντιπροσωπεία της διοργανώτριας αρχής αλλά και εκπρόσωποι των εταιριών διάθεσης εισιτηρίων, TicketMaster και Viva.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments