Lifestyle

Κατερίνα Δαλάκα: Πολλοί με θεωρούν σνομπ και ξινή – Με χαρακτήριζαν λεμονιά στο Twitter

Κατερίνα Δαλάκα: Πολλοί με θεωρούν σνομπ και ξινή – Με χαρακτήριζαν λεμονιά  στο Twitter
Κατερίνα Δαλάκα: Επίσης, η γνωστή αθλήτρια και νικήτρια του Survivor αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από τους αγώνες τον τελευταίο καιρό.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ήταν πριν από λίγες ημέρες η Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου Κατερίνα Δαλάκα, η οποία μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να απαντήσει και σε πιο… δύσκολες ερωτήσεις όπως είναι για τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας.

Το βασικό της αγώνισμα, με πανελλήνιες νίκες, είναι τα 400 μέτρα με εμπόδια (ατομικό ρεκόρ: 57.97, επίδοση που την τοποθετεί στην 7η θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα). Είναι επίσης, Πανελληνιονίκης στα 100 μέτρα, ενώ αγωνίζεται και στα 200 μέτρα και 400 μέτρα. Η ίδια όμως, αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα απείχα από τις προπονήσεις και κατ’ επέκταση από τους αγώνες.

Και σύμφωνα με ό,τι φανέρωσε η ίδια στη συνέντευξή της, ο λόγος ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός. «Απέχω πολύ καιρό από τους αγώνες γιατί τραυματίστηκα, έκοψα τον δικέφαλο 8 χιλιοστά. Μέχρι τα 30 θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό. Μετά θα ήθελα να κάνω οικογένεια», εξέφρασε χαρακτηριστικά η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του «Survivor» σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha.

Όσο για τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, η Κατερίνα Δαλάκα τόνισε πως «ποτέ δεν έχω σκεφτεί το νυφικό. Δεν έχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι, αλλά θα είμαι πολύ καλή μάνα. Θα ήθελα δύο με τρία παιδιά». Έπειτα, η απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απάντησε στο πώς αντιδρά στα αρνητικά δημοσιεύματα και στα δηκτικά σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα.

«Κάθε εβδομάδα υπήρχαν δημοσιεύματα που κατηγορούσαν και μιλούσαν άσχημα. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το κάνουν αυτό. Έχει έρθει σε δύσκολη θέση ο σύντροφός μου από δημοσιεύματα», απάντησε η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ έπειτα μίλησε και για ένα περιστατικό που συνέβη στα social media με την ίδια να μην «μασά» τα λόγια της και να απαντά.

«Είχα ανεβάσει μια φωτογραφία και από κάτω σχολίαζαν συνέχεια ότι μυρίζει χωρισμός και απάντησα ότι εμένα μου μυρίζει παστίτσιο…», τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα αναφορικά με τα σχόλια που δέχεται στα social media και προσέθεσε το εξής: «Πολλοί με θεωρούν σνομπ και ξινή. Λεμονιά με ανέβαζαν και με κατέβαζαν στο Τwitter. Δεν πειράζει, εγώ το θεωρώ κομπλιμέντο. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ κοινωνικό, δεν με αγγίζουν τα σχόλια. Θα δεχτώ την κριτική, αλλά σίγουρα πάντα θα έχουμε και ανθρώπους, οι οποίοι ότι και να κάνεις θα σχολιάσουν αρνητικά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments