Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [18/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [18/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [18/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [18/10/20].

Κριός

Έχεις μεγάλη ερωτική ενέργεια και αρκετή στοργή να μοιραστείς με το ταίρι σου αυτό το διάστημα. Για αυτό μην αφήσεις την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Οι αρμονικές αλληλεπιδράσεις ανάμεσά σας, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για να ανθίσει ο έρωτάς σας. Άφησε λοιπόν να λάμψουν οι αυθόρμητες και παθιασμένες σου ιδιότητες, γιατί σήμερα είναι μια μέρα που μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε.

Ταύρος

Αν τελευταία είχες δείξει στον εραστή σου τον πεισματάρικο χαρακτήρα σου, τότε τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Θα δημιουργήσεις μια ήρεμη και στοργική ατμόσφαιρα στη σχέση σου, με αποτέλεσμα να διευκολύνει τις γλυκές κι ερωτικές σας αλληλοεπιδράσεις. Πιθανόν και ο αλτρουισμός σου, να διαδραματίσει ρόλο σ’ αυτό. Ο εραστής σου, πρόκειται να δει την ευγενική και συμπονετική πλευρά σου. Θα σε θαυμάσει και θα σε αγαπήσει ακόμη περισσότερο για αυτό.

Δίδυμοι

Ακόμα και αν οι ρομαντικές ιδέες ή τα οράματα του αγαπημένου σου είναι περίεργα ή τρελά, αξίζει να τα εξετάσεις. Αντί να τα απορρίψεις σαν ανόητα, κοίταξε τον δημιουργικό τρόπο και την ανοιχτόμυαλη σκέψη του. Αυτό που προτείνει, μπορεί να αναζωογονήσει τη σχέση σας και να σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Το μόνο που χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση είναι μια ασυνήθιστη, αυθόρμητη σπίθα.

Καρκίνος

Η ευαίσθητη καρδιά σου υπέστη πρόσφατα μια σειρά από ιδέες και αποκαλύψεις. Αν αυτά έχουν συντελέσει στο να γίνεις πιο ξεκάθαρη σχετικά με το τι θέλεις στο όνομα τις αγάπης, τότε καλωσόρισε το νέο κεφάλαιο που ξεκινάει στη σχέση σου. Ξέρεις ότι θέλεις να αγαπήσεις και ν’ αγαπηθείς με πιο αυθεντικούς τρόπους. Η αντικατάσταση των αμφιβολιών σου με θετικά κι εμπνευσμένα οράματα, το καθιστά δυνατό.

Λέων

Ενώ συνήθως είσαι ανοιχτή κι εκφραστική, σήμερα θα κρατήσεις μερικά χαρτιά κλειστά σχετικά με τη σχέση σου. Μπορεί η διαίσθησή σου να σου λέει ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ν’ αποκαλύψεις στον εραστή σου, όλα όσα νιώθεις και σκέφτεσαι. Αυτό σου δίνει επίσης το χρόνο, για να υιοθετήσεις μια πιο ευγενική και προσεγμένη προσέγγιση. Εμπιστέψου πως η ενισχυμένη ευγένεια και ευαισθησία σου, θα σε κάνει πιο πειστική τώρα.

Παρθένος

Τα συναισθήματα θα είναι πολύ έντονα στη σχέση σου αυτό το διάστημα. Ίσως χρειαστεί να εξαφανίσεις την οποιαδήποτε ένταση… πριν κλιμακωθεί. Τα ερωτικά σου θα έχουν μια σοβαρή ατμόσφαιρα, καθώς προσπαθείς να φέρεις την ειρήνη και να βρεις λύσεις. Αν προσπαθήσετε και οι δύο να κάνετε έναν ανοιχτό διάλογο με μπόλικη ευαισθησία, θ’ ανακαλύψετε πως αυτή η βαριά ενέργεια, δε θα έχει διάρκεια.

Ζυγός

Μια απαλή, ήρεμη ατμόσφαιρα συνεργασίας επικρατεί τώρα στη σχέση σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να εκφράσεις πιο εύκολα τα συναισθήματά σου και θα ενθαρρύνει την αγάπη και την οικειότητα ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Με κάθε τρόπο, απόλαυσε ό,τι καλύτερο έχει να σου προσφέρει η ζωή. Μόνο όμως που πρέπει να είσαι πρόθυμη, να προσφέρεις κι εσύ γενναιόδωρα στο όνομα της αγάπης.

Σκορπιός

Αν θέλεις να φαίνεται πιο ρεαλιστική η σχέση σου, τότε πρέπει να είσαι όσο πιο προσγειωμένη γίνεται. Αυτή η στάση, μπορεί αυτόματα να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά σου και να σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις τους πραγματικούς ερωτικούς σου στόχους. Πίστεψε στη δύναμη των βάσεων που δημιουργείς τώρα στη σχέση σου γιατί θα είναι μακροχρόνια.

Τοξότης

Αυτό που περιμένεις να είναι έντονο ή πνιγηρό στη σχέση σου, θα αποδειχθεί πως είναι παρηγορητικό και υποστηρικτικό. Οι βαθιές συζητήσεις για τις οποίες έχεις προετοιμάσει τον εαυτό σου, θα αντικατασταθούν με μια υπέροχη σιωπή. Ο δεσμός σου μπορεί να ανθίσει, ανταλλάσσοντας μια ήρεμη ενέργεια μεταξύ σας, που είναι πολύ αναζωογονητική. Για αυτό φρόντισε να είσαι ανοιχτόμυαλη.

Αιγόκερως

Η αγάπη και τα χρήματα συνδέονται περίεργα τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μπορεί να πιστεύεις πως οι αυξημένες δαπάνες ή οι υπερβολές, θα σου προσφέρουν την εξέλιξη που λαχταράς. Αν είσαι σε σχέση, τότε με τον εραστή σου θα εξερευνήσετε δυνατότητες, που απαιτούν σημαντικές οικονομικές δαπάνες. Όμως, δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος για να προχωρήσετε. Προγραμματίστε και αντιμετωπίστε ρεαλιστικά, το γιατί πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο να χαλάσετε τόσα χρήματα…γιατί είναι σίγουρο πως δε χρειάζεται να ξοδευτείτε.

Υδροχόος

Το να βρεις κοινό έδαφος με τον εραστή σου, σημαίνει πως υποχωρείς σε μερικά ευαίσθητα ζητήματα. Η πρόοδος της σχέσης σου, βασίζεται στο να την βλέπεις ρεαλιστικά κι όχι αλαζονικά. Με το να αποφεύγεις ευαίσθητες περιοχές για να διατηρήσεις την ειρήνη στη σχέση σου, θα σου παρέχει μόνο προσωρινή ανακούφιση. Θα ωφεληθείς όμως γρηγορότερα, αν ξεκινήσεις μια συζήτηση για να ξεκαθαρίσουν όσα θέματα είναι προβληματικά στο δεσμό σου.

Ιχθύες

Η διαίσθησή σου μπορεί να χρειάζεται επιδιόρθωση, αν σε ωθεί να δράσεις με πάθος και ορμή για να εντυπωσιάσεις τον εραστή σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η φαντασία σου μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά και να ξετρελάνει το ταίρι σου. Για αυτό άφησε ελεύθερη τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου, για να μπορέσεις να δημιουργήσεις τη σχέση που επιθυμείς ή να εξελίξεις την ήδη υπάρχουσα. Επειδή θα λειτουργήσει καλύτερα, από οποιαδήποτε δυναμική κίνηση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments