Αθλητισμός

Λοβέρα Ολυμπιακός: Ενοχλημένος ο Μαρτίνς με την επιλογή του στη φάση με τον Ελ Αραμπί

Λοβέρα Ολυμπιακός: Ενοχλημένος ο Μαρτίνς με την επιλογή του στη φάση με τον Ελ Αραμπί
Λοβέρα Ολυμπιακός: Ο τεχνικός των Πειραιωτών δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος για την επιλογή του Αργεντινού ποδοσφαιριστή στη φάση με τον Ελ Αραμπί, έστω κι αν κατέληξε τελικά σε γκολ.

Ενοχλημένος ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Ατρόμητο με τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα μετά την πολυσυζητημένη φάση με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, έστω κι αν κατέληξε σε γκολ για τον Ολυμπιακό. Η εφημερίδα Sportime γράφει χαρακτηριστικά: «Μετά το τέλος του ματς με τον Ατρόμητο ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για λίγο με τον Λοβέρα. Δεν του άρεσε του Πορτογάλου τεχνικού το γεγονός ότι δεν έδωσε την μπάλα στο 3-0 και προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση, πηγαίνοντας τελικά στο πλάι και δίνοντας την ασίστ στον Ελ Αραμπί. Γενικά μιλάει αρκετά στον Αργεντινό ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” και τον συμβουλεύει για πολλά πράγματα, όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού του».

Τι σχεδιάζει ο Μαρτίνς

Σύμφωνα με το sport24.gr, το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε την ενδεκάδα των πρωταθλητών στο 4-3-3 με τον Μπουχαλάκη τρίτο χαφ, κοντά σε Εμβιλά και Καμαρά. Εκείνο που δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν ο «Μπούχα» θα παίξει δίπλα στον Γάλλο ή λίγο πιο μπροστά. Αν δηλαδή η βάση του τριγώνου στον άξονα θα είναι προς την άμυνα ή την επίθεση. Συνήθως ο Μαρτίνς βάζει στο «6» τον Εμβιλά και εσωτερικούς μπροστά του τον Μπουχαλάκη αριστερά και τον Καμαρά δεξιά. Τώρα μπορεί να δούμε πιο πίσω τον Κρητικό χαφ και τον Μαντί πιο μπροστά σε ρόλο μεταξύ 8 και 10 να αλωνίζει με τις αστείρευτες δυνάμεις του.

Για την άμυνα δεν υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά. Ραφίνια δεξιά, Χολέμπας αριστερά και Σεμέδο, Μπα στο ημικύκλιο μπροστά από τον Ζοζέ Σα. Στην κορυφή της επίθεσης ο καυτός Ελ Αραμπί, αριστερά του ο Βαλμπουενά και δεξιά ο Μασούρας ή ο Ραντζέλοβιτς. Εδώ θα μπορούσε να γίνει μια κουβέντα για τον Φορτούνη, αλλά τουλάχιστον στο ξεκίνημα, θα πάμε σε μια λύση περισσότερο ισορροπημένη σε άμυνα και επίθεση…

Δεν αποκλείεται και η πιθανότητα να παραμείνει το σχήμα σε 4-2-3-1 με τον Φορτούνη βασικό και τον Μπουχαλάκη στον πάγκο, όπως έγινε το Σάββατο, αλλά λόγω της διαφοράς δυναμικότητας, αυτό το σενάριο συγκεντρώνει πολύ λιγότερες πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή.

Κι επειδή έχει γίνει πολλή κουβέντα για τα νέα πρόσωπα (Πέπε, Βινάγκρε, Μπρούμα, Ντρέγκερ), το ερώτημα δεν είναι αν κάποιος από αυτούς θα είναι στην ενδεκάδα, αλλά το ποιος ή ποιοι θα καθίσουν στον πάγκο. Ο Μαρτίνς δεν ανήκει στην κατηγορία των προπονητών που ρισκάρουν. Οι νέοι ακόμη δεν έχουν πάρει το βάπτισμα του πυρός και δεν πρόκειται να το πάρουν σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Όχι ως βασικοί τουλάχιστον. Το γεγονός ότι πάμε για τριάδα στα χαφ, δείχνει ότι ο Πέπε πιθανότατα θα βρίσκεται στον πάγκο ως εναλλακτική επιλογή, ο Ντρέγκερ (ή ο Βινάγκρε) το ίδιο για να υπάρχει ικανή ρεζέρβα αν κάτι στραβώσει στα άκρα της άμυνας και πάμε παρακάτω. Αυτό είναι το βασικό πλάνο για τον αγώνα της Τετάρτης που και για τις δύο ομάδες ξεκινά από το μηδέν στην άμυνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments