Lifestyle

Ζοζεφίν Just The 2 Of Us: Τρέλανε κριτές και τηλεθεατές – Το διάφανο ρούχο που συγκλόνισε

Ζοζεφίν Just The 2 Of Us: Τρέλανε κριτές και τηλεθεατές – Το διάφανο ρούχο που συγκλόνισε
Ζοζεφίν Just The 2 Of Us: Φέτος συμμετέχει στο σόου του OPEN ως coach του Νάσου Παπαργυρόπουλου.

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε το βράδυ του Σαββάτου (17 Οκτωβρίου) η Ζοζεφίν η οποία εμφανίστηκε με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στη σκηνή του Just The 2 Of Us στο OPEN καθώς έκανε πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος.

Η Ζόζεφιν Βέντελ ανήκει στις πιο όμορφες καλλιτέχνιδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Η ξανθιά καλλονή έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, με το τραγούδι «Dancing Night» το 2014, ενώ αργότερα την είδαμε στο show «Your Face Sounds Familiar». Ενώ ήταν ακόμη φοιτήτρια, γνώρισε σε ένα event τον manager και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο και μετά από λίγο διάστημα ξεκίνησαν τη συνεργασία τους.

Είναι μια κοπέλα που δουλεύει πολύ για να ακολουθήσει το όνειρό της, εκείνο που αγαπά. Όμως προσπαθεί να βρίσκει και να ξεκλέβει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις προκειμένου κάνει γυμναστική και να αφιερώσει χρόνο στην ίδια και το σώμα της. Και πέρα από το γεγονός ότι είναι ένα πολύ καλό και σεμνό παιδί και παρότι η επιτυχία της είναι τεράστια με τις  μετοχές της στον χώρο του τραγουδιού να έχουν εκτοξευθεί, προσπαθεί να παραμένει προσγειωμένη.

Το καλοκαίρι όλη η Ελλάδα χόρευε στους ρυθμούς του «Μάγια» και του «Πες μου τι» και του «Δεν Έχω Σήμα», με τα βίντεο κλιπ της να εξακολουθούν να σαρώνουν στο YouTube. Επίσης, η Ζοζεφίν έκανε εμφανίσεις και σε νυχτερινά μαγαζιά. Την σεζόν 2019 – 2020 εμφανίζονταν στο νυχτερινό μαγαζί Κέντρο Αθηνών μαζί με τους Νίκο Οικονομόπουλο και Αναστάσιο Ράμμο. Το καλοκαίρι του 2020 εμφανίστηκε στο Romeo Club με τους Θοδωρή Φέρρη, Κατερίνα Λιόλιου και Χρήστο Ζώτο. Παράλληλα, κυκλοφόρησε τα τραγούδια, «Φήμη» μαζί με τον MadClip, «Εγώ» και «Portofoli».

Ακολουθεί η εμφάνιση της Ζοζεφίν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments