Αθλητισμός

Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Αποσύρθηκαν οι ενδιαφερόμενοι ομογενείς επιχειρηματίες

Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Αποσύρθηκαν οι ενδιαφερόμενοι ομογενείς επιχειρηματίες
Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Ποιες είναι οι εξελίξεις με την πρόταση των ομογενών επιχειρηματιών.

Την άρνηση του Γιάννη Αλαφούζου να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εισέπραξαν οι ομογενείς επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», στις πρώτες επαφές τους φέρονται να ενημέρωσαν συνεργάτη του Γιάννη Αλαφούζου πως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ως εκκίνηση το ποσό των 25 εκατομμύρια ευρώ και περίμεναν απάντηση.

Μία εβδομάδα μετά ενημερώθηκαν πως «ο κ. Αλαφούζος δεν πουλάει αλλά ψάχνει συμπαίκτη για το 49% των μετοχών» και οι ενδιαφερόμενοι αποσύρθηκαν τονίζοντας πως δεν προτίθενται να επενδύσουν χρήματα χωρίς να έχουν το απόλυτο κουμάντο της ΠΑΕ. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι άτυπος επικεφαλής του συγκεκριμένου κονσόρτσιουμ είναι ο δικηγόρος Μάρκος Δρακώτος, ενώ στο πλάι του έχει άλλους δύο Έλληνες ομογενείς κι έναν ισχυρό Αμερικανό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο real estate.

Παρουσιάστηκε ο Λάζλο Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι παρουσιάστηκε σήμερα Τρίτη από τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στα πλάνα του για τους «πράσινους», ενώ τόνισε ότι εκείνο που τον σόκαρε στην εικόνα της νέας του ομάδας ήταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, ανάμεσα σε άλλα, σημείωσε: «Γνωρίζω τον Παναθηναϊκό εδώ και πολλά χρόνια. Οι αναμνήσεις μου με τον Παναθηναϊκό περνάνε από τον τελικό του Γουέμπλεϊ με τον κ. Πούσκας. Και πρέπει εδώ να σας πω πως αυτός ο μεγάλος σεβασμός που έχω για τον Παναθηναϊκό, έχοντας περάσει από πολλές ομάδες αλλά και την Ελλάδα, παραμένει για πάντα. Γνωρίζω πως η λέξη Παναθηναϊκός εμπνέει σεβασμό και αισθήματα που είναι ο πολιτισμός, το πάθος, η ιστορία και πιστέψτε με πως αποτελεί τιμή για μένα να είμαι μπροστά από τις λέξεις που είπα και να έχω την τιμή να εργαστώ στον Παναθηναϊκό. Με τα λόγια αυτά πιστεύω πως μπορώ να ολοκληρώσω την εισαγωγή μου και να περιμένω τις ερωτήσεις σας.

Όμως θα ήθελα να μιλήσω συγκεκριμένα για κάτι. Και θα ήθελα να σας πω πως τις 5-6 τελευταίες μέρες δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα με τον κωδικό της Ελλάδας και δεν απάντησα σε καμία απ΄αυτές τις κλήσεις που.

Φαντάζομαι πως κάποιες απ΄αυτές τις κλήσεις ήταν από Έλληνες δημοσιογράφους. Και δεν απάντησα για να μπορέσω να διαφυλάξω και να δώσω τον ίδιο σεβασμό προς όλους προσδοκώντας αυτή τη στιγμή. Σε μερικές μέρες θα έχω τον ελληνικό μου αριθμό και ο διευθυντής του τμήματος Τύπου θα έχει αυτόν τον αριθμό, οπότε θα είναι στη διάθεση σας». «Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σας έκανε εντύπωση βλέποντας τα ματς του Παναθηναϊκού;», ρώτησε δημοσιογράφος και ο Μπόλονι απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να μπω σε ανάλυση αλλά με σόκαρε η έλλειψη αυτοπεποίθησης, εμπιστοσύνης”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments