Αθλητισμός

«Δίκη στο Open»: Κατασχέθηκε πανάκριβο ακίνητο ιδιοκτήτη μεγάλης επαρχιακής ΠΑΕ

«Δίκη στο Open»: Κατασχέθηκε πανάκριβο ακίνητο ιδιοκτήτη μεγάλης επαρχιακής ΠΑΕ
«Δίκη στο Open»: Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε η εκπομπή για τον ιδιοκτήτη που οφείλει 26 εκατομμύρια ευρώ.

Καινούργιες αποκαλύψεις έκανε η εκπομπή «Δίκη στο Open» για την υπόθεση του ιδιοκτήτη μεγάλης επαρχιακής ΠΑΕ που οφείλει 26 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, αυτή τη φορά με δικαστική απόφαση κατασχέθηκε πανάκριβο νεοκλασικό ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας του συγκεκριμένου ιδιοκτήτη ΠΑΕ. Η κατάσχεση έγινε από κάποιον ιδιώτη και αφορά ποσό 5.000 ευρώ αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ποσό το οποίο δεν πληρώθηκε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ με αποτέλεσμα με τους τόκους κτλ να επιφέρει την κατάσχεση του ακινήτου που εκτιμήθηκε να αξίζει 500.000 ευρώ. Να σημειώσουμε ότι σε προηγούμενη εκπομπή, η «Δίκη» μετέφερε ότι ο συγκεκριμένος έχει χρέη εκατομμυρίων και άνω σε Δημόσιο και ιδιώτες με αποτέλεσμα να έχει να αντιμετωπίσει σειρά κατασχετηρίων. Θυμίζουμε ότι η «Δίκη» δεν έχει κατονομάσει τον ιδιοκτήτη.

Τι είχε αποκαλύψει η «Δίκη» σε προηγούμενη εκπομπή

Το προηγούμενο ρεπορτάζ της «Δίκης» ανέφερε ότι οι πέντε μεγαλύτερες Τράπεζες, όπου κατέφυγαν οι πιστωτές του, μεταξύ των οποίων η Εφορία και η πρώην σύζυγος του, προσπαθώντας να πάρουν έστω μέρος των οφειλών, μέσω της διαδικασίας «κατάσχεση εις χείρας τρίτου», σήκωσαν ψηλά… τα χέρια τους, καθώς το διαθέσιμο υπόλοιπο του ήταν μηδενικό. Ποσό 1.158,47 ευρώ, που βρέθηκε σε 8 λογαριασμούς μίας από τις Τράπεζες, ήταν ήδη κατασχεμένο, ενώ μόνο σε μία περίπτωση ένας από τους πιστωτές, κατάφερε να εισπράξει το συγκλονιστικό ποσόν των 0,53 ευρώ.

Ανάμεσα σε αυτούς, που έφαγαν «φέσι» από τον ιδιοκτήτη ΠΑΕ της SL1 εταιρία πετρελαιοειδών, στην οποία φέρεται, να οφείλει 10.912,39, όπως και εταιρία μπετόν, για οφειλές 32.883,50 ευρώ. Βρέθηκαν μικροϋπόλοιπα σε λογαριασμούς μίας εκ των Τραπεζών, σε 8 υποκαταστήματα της Περιφέρειας, όπως 461,40, 303,08, 279,68, 103,82, 0,46, 0,02 κλπ.

Το αποκορύφωμα ήταν υπόλοιπο λογαριασμού στα Βριλήσσια ποσού 0,01 ευρώ! Οι αιτούντες την κατάσχεση εις χείρας τρίτου (τράπεζα), όχι μόνον δεν πήραν ούτε ένα ευρώ, αλλά αναγκάστηκαν να πληρώσουν και… τραπεζικά έξοδα! Τεράστια είναι τα χρέη του στην Εφορία, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, και ανέρχονται σε 26.092.134,80 ευρώ, ενώ οι οφειλές στην πρώην σύζυγο του ήταν 6.336,30, με δύο αποτυχημένες απόπειρες κατάσχεσης εις χείρας τρίτου από πλευράς της, το 2012 και το 2015.

Δείτε το χθεσινό ρεπορτάζ της «Δίκης»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments