Αθλητισμός

Κορωνοϊός Άρης: Κρούσματα στους «κιτρινόμαυρους» – Στον αέρα ο αγώνας με την ΑΕΛ

Κορωνοϊός Άρης: Κρούσματα στους «κιτρινόμαυρους» – Στον αέρα ο αγώνας με την ΑΕΛ
Κορωνοϊός Άρης: Συναγερμός έχει σημάνει στον Άρη μετά τον εντοπισμό δέκα θετικών κρουσμάτων. Άγνωστο εάν θα γίνει ο αγώνας του Σαββάτου με τη Λάρισα.

Ανησυχία επικρατεί στον Άρη καθώς όλο και αυξάνονται τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Μετά τον εντοπισμό κρούσματος – μεταξύ των ποδοσφαιριστών – στην ομάδα το μεσημέρι της Δευτέρας, υποβλήθηκαν όλοι σε νέους ελέγχους, με τα αποτελέσματα να είναι δυσάρεστα, αφού επιβεβαιώθηκαν και νέες μολύνσεις.

Συγκεκριμένα, 10 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος διαγνώστηκαν θετικά στην Covid-19.

Άμεσα κινήθηκαν οι προβλεπόμενες, από το πρωτόκολλο, διαδικασίες και οι θετικοί μπήκαν σε καραντίνα, ενώ έχει ξεκινήσει και η ιχνηλάτηση των επαφών τους. Έτσι, εν αμφιβόλω τίθεται το προσεχές ματς του Σαββάτου με την ΑΕΛ, για την 6η αγωνιστική της Super League, καθώς οι οδηγίες αναφέρουν πως ο αγώνας αναβάλλεται εάν εντοπιστούν τρία κρούσματα σε μία ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Θεσσαλονίκη είναι μία από τις περιοχές που εκπέμπουν “SOS” καθώς τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια ραγδαία αύξηση μολύνσεων.

Μάλιστα, η Θεσσαλονίκη συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις περιοχές που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, συνέστησε στη χθεσινή ενημέρωση ιδιαίτερη προσοχή. «Θα ήθελα να απευθυνθώ στους κατοίκους των Ιωαννίνων, της Θεσσαλονίκης, της Καστοριάς και της Βοιωτίας, τους οποίους καλούμε να παραμείνουν σε πλήρη εγρήγορση και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς στις περιοχές αυτές παρατηρείται ιδιαίτερο αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο τα τελευταία 24ωρα. Κάνουμε έκκληση στους κατοίκους των περιοχών αυτών καθώς και ολόκληρης της χώρας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν κατά γράμμα τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Είναι ο μόνος τρόπος να περιορίσουμε τη διασπορά της πανδημίας, να αποφύγουμε μία τροπή προς το χειρότερο. Γιατί όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα είναι αποκλειστικά στο χέρι μας. Εξαρτάται από όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά. Στο χέρι μας είναι να προστατεύσουμε την υγεία τη δική μας και των γύρω μας, αλλά και να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τη νέα κανονικότητα που βρήκαμε μετά την πρώτη φάση της πανδημίας.

Γιατί ένα lockdown επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας, ανατρέπει τον οικογενειακό μας προγραμματισμό, τα επαγγελματικά μας σχέδια, επηρεάζει αρνητικά την κοινωνική μας ζωή και τη ψυχολογία μας. Πίσω από κάθε lockdown υπάρχουν άνθρωποι, συμπολίτες μας, ολόκληρες οικογένειες και κανένας ασυνείδητος δεν επιτρέπεται, αγνοώντας τα μέτρα, να παίζει με τις ζωές τους, να θέτει σε κίνδυνο την προσπάθεια της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments