Αθλητισμός

Ρεάλ – Σαχτάρ: 2-3

Ρεάλ – Σαχτάρ: 2-3
Ρεάλ - Σαχτάρ: Σπουδαία νίκη μέσα στη Μαδρίτη πέτυχε η ουκρανική ομάδα που «πλήγωσε» τους «μερένγκες».

Τι κι αν της έλειπαν 10 παίκτες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού; Η Σαχτάρ Ντόνετσκ σόκαρε την Ευρώπη με τη νίκη της επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη και το «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» με 3-2 για τον 2ο όμιλο του Chmapions League. Μάλιστα, η ουκρανική ομάδα είχε προηγηθεί με 0-3 από το ημίχρονο. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, που δεν περνάει τις καλύτερες μέρες στον πάγκο όπου έχει γράψει ιστορία, είχε ηττηθεί με 0-1 και από την Κάντιθ στην τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Τετέ με αριστερό πλασέ στο 29′. Το δεύτερο γκολ για τη Σαχτάρ ήρθε με αυτογκόλ του Βαράν 4 λεπτά αργότερα, για τον οποίο είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστούν οι γκρίνιες στη Μαδρίτη. Στο 42′ η ομάδα του Λουίς Κάστρο πήρε προβάδισμα τριών γκολ με τον Σόλομον μετά από συνεργασία με τον Τετέ.

Δείτε τα τρία γκολ της Σαχτάρ

Η Ρεάλ προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 54ο λεπτό κατάφερε να μειώσει με «οβίδα» του Λούκα Μόντριτς, ενώ στη συνέχεια ο Βινίσιους πέρασε στον αγωνιστικό και ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα μείωσε σε 2-3. Να σημειώσουμε ότι στο 93′ σκόραρε ο Βαλβέρδε για τη «βασίλισσα», όμως το γκολ ακυρώθηκε.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζιντάν): Κουρτουά, Μεντί, Μιλιτάο, Βαράν, Μαρσέλο, Μόντριτς (70′ Κρόος), Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (46 Μπενζεμά), Γιόβιτς (59′ Ζούνιορ), Ασένσιο.

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Λουίς Κάστρο): Τρούμπιν, Ντόντο, Χοχολάβα, Μπόνταρ, Κομιένκο, Μάρλος, Μαϊκόν, Τετέ, Αντόνιο (94′ Βγιούνοκ), Σόλομον (92′ Βιτάο), Ντεντίνιο (85′ Σουντάκοβ).

Βαθμός για τη Λοκομοτίβ στην Αυστρία

Στον 1o όμιλο η Λοκομοτίβ Μόσχας το πάλεψε στο Σάλτσμπουργκ και έφυγε με τον βαθμό χάρη στο ισόπαλο 2-2. Η ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Έντερ. Ο Σομποσλάι ισοφάρισε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (45′) με ένα «σουτ-τηλεφώνημα» και ο Γιουνούζοβιτς με τη βοήθεια της κόντρας του Τσόρλουκα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου (50′) έκανε την ανατροπή για τους γηπεδούχους. Όμως, αυτό που μίλησε τελευταίος ήταν ο Λισάκοβιτς που είχε περάσει ως αλλαγή, ο οποίος στο 75ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Σάλτσμπουργκ (Μαρς): Στάνκοβιτς, Βαλίτσι, Αντρέ Ραμάλιο, Βέμπερ, Ίλμερ, Μουέπου, Γιουνούζοβιτς (84′ Οκαφόρ), Καμαρά (73′ Οκουγκάβα), Σομποσλάι, Ντάκα, Κόιτα (53′ Μπερίσα).

Λοκομοτίβ Μόσχας (Νίκολιτς): Γκιλιέρμε, Ζινογκλιάντοβ, Μουρίλο Σερκέιρα, Τσόρλουκα, Ρίμπους, Ζαμαλεντίνοβ (63′ Καμανό), Κριχόβιακ, Κουλίκοβ, Μίραντσουκ (69′ Λισάκοβιτς), Έντερ (69′ Ζε Λουίς), Σμόλοβ (63′ Ριμπτσίνσκι).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments