Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 21/10 – Η Έρση ζητάει συγνώμη από τον Οδυσσέα

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 21/10 – Η Έρση ζητάει συγνώμη από τον Οδυσσέα
8 Λέξεις επεισόδια: Η Εύα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο όλα αυτά που του έκρυβε τόσο καιρό και το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό.

Η Έρση αρχίζει να μαλακώνει απέναντι στον Οδυσσέα, όμως εκείνος διατηρεί σκληρή στάση απέναντί της. Η Αποστολία συγκρούεται ανοιχτά με τον Δημήτρη. Ο Φρίξος αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για λίγες μέρες για να παρακολουθήσει την Ηλιάνα. Αφήνει το μαγαζί στην Ιφιγένεια και τον σκύλο στην Έλλη. Ο Αιμίλιος αρχίζει να γνωρίζει καλύτερα την Ελισάβετ και δείχνει να του αρέσει πάρα πολύ. Παράλληλα, ο Άκης αρνείται να παραδώσει τα ηνία του πολιτικού ρεπορτάζ και ξεκαθαρίζει στον Αλέκο πως εκείνος θα έχει την τελευταία κουβέντα πάνω σε αυτό το θέμα. Ο Φρίξος εντοπίζει την Ηλιάνα κι αρχίζει να την παρακολουθεί στενά.

Ο Φρίξος παρακολουθεί την Ηλιάνα και συλλέγει πληροφορίες για τη ζωή της. Κάποια στιγμή κρυφακούει μια συζήτηση που έχει με τον Αλέκο και μαθαίνει κάτι που επηρεάζει την έρευνά του. Η Εύα αποφασίζει να μην πάρει τη 48ωρη αναβολή, ρισκάροντας έτσι την προφυλάκιση. Εξουθενωμένη πια, δίνει την κατάθεσή της μπροστά σε Ανακριτή και Εισαγγελέα ελπίζοντας στην επιείκειά τους. Ο Άκης μιλάει σκληρά στον Αιμίλιο, ξεκαθαρίζοντας έτσι μια και καλή ποιος κάνει κουμάντο στο κανάλι. Αυτό όμως εξαγριώνει τον διευθυντή ειδήσεων, ο οποίος δηλώνει παραίτηση στον Αλέκο.

Η Ιφιγένεια το παίζει αφεντικό στο μαγαζί του Φρίξου και κάνει κάποιες ριζικές αλλαγές που έχουν μεγάλο ρίσκο για την επιχείρηση. Η Εύα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο όλα αυτά που του έκρυβε τόσο καιρό και το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό. Στο μεταξύ, ο Άκης πάει στο ατελιέ της Σμαράγδας ενώ εκείνη έχει ραντεβού εκεί με τον Σίμο. Η Βικτώρια, κλαίγοντας στην αγκαλιά του Μιχαήλ, του υπόσχεται ότι θα χωρίσει επιτέλους τον Δημήτρη. Η Έρση χτυπάει την πόρτα του Οδυσσέα μετανιωμένη και του ζητάει συγνώμη.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments