Αθλητισμός

Κυριάκος Κυριάκος ΠΑΟΚ: Υπάρχει και ένα γκρουπ ανθρώπων που δεν βλέπουν με συμπάθεια τον Ιβάν Σαββίδη

Κυριάκος Κυριάκος ΠΑΟΚ: Υπάρχει και ένα γκρουπ ανθρώπων που δεν βλέπουν με συμπάθεια τον Ιβάν Σαββίδη
Κυριάκος Κυριάκος ΠΑΟΚ: Σχολίασε επίσης, τα όσα ειπώθηκαν για την υγεία του Ιβάν Σαββίδη τις τελευταίες ημέρες.

Ο Κυριάκος Κυριάκος, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Ιβάν Σαββίδη, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν κάποιοι, που δεν βλέπουν με συμπάθεια την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Σχετικά με τα γήπεδα και την απόφαση του Πρωθυπουργού να μην ανοίξουν για τους φιλάθλους ο κος Κυριάκος τόνισε πως «προφανώς και εμάς μας έκανε εντύπωση η στιγμή που πάρθηκε η απόφαση ενώ είχαμε έξαρση των κρουσμάτων. Ήταν μια στιγμή που δεν το περιμέναμε. Προφανώς υπήρχε κάποια ασυνεννοησία». «Αντίθετοι δεν ήμαστε και δεν είμαστε αντίθετοι εφόσον οι υγειονομικές επιτροπές το επιτρέψουν», προσέθεσε.

Ερωτηθείς για τις εικόνες συνωστισμού έξω από το «Μακεδονία Παλλάς» από φίλους του ΠΑΟΚ που είχαν συγκεντρωθεί για να συνοδεύσουν με πομπή την ομάδα στο γήπεδο, ο κ. Κυριάκος  σχολίασε πως «τα παιδιά αυτά δεν είναι τίποτα ξεχωριστό από το τι συμβαίνει καθημερινά στους χώρους εστίασης, στα ΜΜΜ κλπ. Πολλοί από εμάς χαλαρώσαμε στη διάρκεια του καλοκαιριού. Δεν είναι μια πρόσκληση της ΠΑΕ προς τον κόσμο».

«Δεν το προκαλέσαμε, δεν θα θέλαμε κανείς να ρισκάρει την υγεία του. Είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί ως ΠΑΕ. Καλούμε και τον κόσμο να σέβεται τα μέτρα», υπογράμμισε. Σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη και τα όσα ειπώθηκαν για την υγεία του τις τελευταίες ημέρες ο κ. Κυριάκος τόνισε πως δεν είχε κανένα ζήτημα υγείας λέγοντας πως «το να μπαίνουν τόσο επιπόλαια πληροφορίες, να λέγονται στον αέρα χοντράδες για άνθρωπο επιχειρηματία, ο οποίος έχει και συγκεκριμένες εταιρίες, στο χρηματιστήριο ξέρετε τι είναι να ακουστεί στο ραδιόφωνο ότι ο εκ των ιδιοκτητών του λιμανιού έχει πάθει έμφραγμα; Καταλαβαίνετε επιχειρηματικά τι ζημιά μπορεί να κάνει αυτό».

«Υπάρχει και ένα γκρουπ ανθρώπων που δεν βλέπουν με συμπάθεια τον κ. Σαββίδη και ένα γκρουπ ανθρώπων οι οποίοι με αφέλεια και ελαφρά τη καρδία γύρω από το όνομα του ΠΑΟΚ πουλάνε μυαλό», συμπλήρωσε. Τέλος, αναφορικά με τα οικονομικά, ο κος Κυριάκος τόνισε πως το ιδανικό για τις ΠΑΕ είναι να είναι αυτάρκεις οικονομικά και να παίρνουν πρωταθλήματα. «Είμαστε στα ενδιάμεσα στάδια που προσπαθούμε να φτάσουμε την αυτάρκεια με ομάδα που κυνηγάει και πρωταθλήματα». «Και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ανάπτυξη που έχει και ο κ. Σαββίδης ως άνθρωπος που έχει επενδύσει στην πόλη νομίζω ότι δεν έχει πάρει τον σεβασμό που χρειάζεται από την πόλη», εξέφρασε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments