Αθλητισμός

Μίσιτς Ντιναμό: Με την τρίτη έγινε παίκτης της κροατικής ομάδας

Μίσιτς Ντιναμό: Με την τρίτη έγινε παίκτης της κροατικής ομάδας
Μίσιτς Ντιναμό: Ποιο είναι το unfair της υπόθεσης από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Από χθες Πέμπτη ο Γιόσιπ Μίσιτς ανήκει στο δυναμικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ όπου θα αγωνίζεται ως δανεικός. Η κροατική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και με την ομάδα του, την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Όπως σημειώνει το metrosport.gr, αυτή ήταν η τρίτη φορά που η διοίκηση της Ντιναμό αποπειράθηκε να πάρει τον υψηλόσωμο μέσο στο Μάξιμιρ. Η πρώτη ήταν το 2014, όταν μάλιστα είχε ειπωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου του Ζάγκρεμπ Ζντράβκο Μάμιτς, ήθελε να βοηθήσει και οικονομικά την Όσιγεκ παίρνοντας Μπάρισιτς και Μίσιτς.

O πρώτος πήγε, ο Γιόσιπ όχι (θα ήταν δύσκολο να παίξει σε εκείνη την Ντιναμό). Ωστόσο, στα τέλη του 2018 το φλερτ αναβίωσε, όμως τότε εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ και έτσι ο Μίσιτς κατέληξε τον Ιανουάριο του 2019, δανεικός για 1,5 χρόνο στον Δικέφαλο. Η τρίτη απόπειρα, όμως, που άρχισε πριν από περίπου δέκα μέρες στέφθηκε με επιτυχία, δικαιώνοντας την επιμονή των ανθρώπων της Ντιναμό. Το ερώτημα είναι, πλέον, πότε ο Μίσιτς θα είναι έτοιμος να παίξει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, καθώς δεν έχει δηλωθεί στο Europa League.

Το unfair για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Όσο για τον ΠΑΟΚ, το περιβάλλον του παίκτη (είναι πικραμένος που ο ΠΑΟΚ περίμενε να πάει Γενάρης για να επιδιώξει ξανά τον δανεισμό του) δηλώνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα σχέσεων με τα στελέχη του Δικεφάλου, ενώ από τα γραφεία της Τούμπας προκύπτει μία ενόχληση για το unfair της Σπόρτινγκ να δηλώσει τον Μίσιτς στην πορτογαλική Λίγκα προτού πρώτα ενημερώσει τον ΠΑΟΚ για να έχει μία συζήτηση με τον παίκτη. Ίσως έτσι δεν θα είχε δημιουργηθεί η απόσταση μεταξύ του παίκτη και του ΠΑΟΚ που βιώσαμε το τελευταίο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση που θέλει η Ντιναμό να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από την πορτογαλική ομάδα, τότε θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της δυο εκατομμύρια ευρώ όσο είναι και το ύψος της οψιόν αγοράς. Προφανώς, αυτό θα κριθεί από τις εμφανίσεις του παίκτη στα γήπεδα της πατρίδας του, ενώ αν κάτι τέτοιο δεν γίνει ίσως ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ να ανοίξει ξανά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments