Lifestyle

Ξύλο και κραυγές στο Big Brother – Πιάστηκαν στα χέρια

Ξύλο και κραυγές στο Big Brother – Πιάστηκαν στα χέρια
Big Brother: Καβγάς άνευ προηγουμένου στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Δύο παίκτριες από το αμφιλεγόμενο τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ «Big Brother» πιάστηκαν στα χέρια καθώς ήρθαν σε έντονη ρήξη.

Αρχικά, ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η Τετάρτη (21 Οκτωβρίου) για τους παίκτες του γνωστού τηλεοπτικού σόου. Ο «Μεγάλος Αδελφός» συγκέντρωσε τους συμμετέχοντες στο ριάλιτι και τους ενημέρωσε για την έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα. «Ο Big Brother θέλει να σας ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό. Στις 29 Αυγούστου, την ημέρα που μπήκατε στο σπίτι, τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα ήταν λιγότερα από 10.000 ενώ είχαμε 260 θανάτους».

Και συνέχισε: «Σήμερα τα κρούσματα έχουν φτάσει 27.334. Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη έχουμε 865 επιβεβαιωμένα κρούσματα ενώ ο αριθμός των θανάτων έχει διπλασιαστεί. Δηλαδή έχουμε πάνω από 520 θανάτους. Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση σε όλη την χώρα. Σε τοπικό lockdown έχει τεθεί η Καστοριά κι η Κοζάνη και σε συναγερμό βρίσκονται Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Λάρισα, Σέρρες και Γιάννενα. Ο Big Brother έχει επικοινωνήσει με τις οικογένειές σας κι είναι όλοι καλά».

Η κατάσταση μετά από αυτή την ενημέρωση ήταν τεταμένη και τα νεύρα στο σπίτι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να… χτυπήσουν «κόκκινο». Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Άννα Μαρία η οποία τσακώθηκε με τη Ραΐσα στην κουζίνα και μπήκε στη μέση η Σοφία προκειμένου να τις χωρίσει. Η Ραΐσα λέει στην Άννα Μαρία πως «δεν αντέχω την ειρωνεία σου και τις σπόντες που πετάς. Θα μου μιλάς με σεβασμό» και εκεί η Άννα Μαρία την έκανε ακόμα πιο έξαλλη.

«Δεν πετάω σπόντες αγάπη μου, τα λέω ξεκάθαρα… Δεν σου μιλάω! Σε κατάλαβα εγώ και όλη η Ελλάδα… Ακόμα και η μανούλα σου σε κατάλαβε». Και τότε η Ραΐσα άρχισε να ουρλιάζει και οι δύο παίκτριες πιάστηκαν στα χέρια με τη Σοφία Δανέζη να προσπαθεί να τις χωρίσει. Η Ραΐσα όμως, ήταν σε έξαλλη κατάσταση και ούρλιαζε, ενώ πρόκειται για σκηνή που θα δουν οι τηλεθεατές στο ερχόμενο επεισόδιο του Big Brother.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments