Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης: Αναδεικνύεται σε πολύτιμο παίκτη για τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Γιαννούλης: Αναδεικνύεται σε πολύτιμο παίκτη για τον ΠΑΟΚ
Δημήτρης Γιαννούλης: Εξελίσσεται σε έναν σημαντικό παίκτη για την Τούμπα, που θέλει να τον κρατήσει. Ωστόσο δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ένας από τους παίκτες που αναδεικνύεται σε σημαντικό στοιχείο για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορά» φαίνεται να έχει αντιληφθεί την αξία του παίκτη, ωστόσο το συμβόλαιό του  δεν έχει ακόμα ανανεωθεί.

Σύμφωνα με το Forza, είναι εμφανέστατο το ότι στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει απόφαση να προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο που δεν είναι άλλο από τον Δημήτρη Γιαννούλη. Τα καθημερινά σχόλια σε όλα τα επίπεδα και από όλους τους ανθρώπους της ομάδας έχουν αυτόν τον στόχο. Καλά κάνουν βέβαια γιατί ο Γιαννούλης το αξίζει και σε κάθε ματς δείχνει ότι είναι ο πρωταγωνιστής και ποιοτικότερος παίκτης της ομάδας. Παρ΄όλα αυτά βέβαια, η προσπάθεια να ανανεώσει το συμβόλαιο του δεν έχει επιτευχθεί και ο ίδιος με όσα δήλωσε την Τετάρτη έβγαλε μία αποφασιστικότητα να μην αλλάξει την επαγγελματική του σχέση με την ομάδα

Το «who is who» του Δημήτρη Γιαννούλη

Ξεκίνησε το άθλημα από τον Βατανιακό της πόλης του και τον Ιανουάριο του 2012 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, που τότε μετείχε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Σημείωσε 15 εμφανίσεις (1 τέρμα) σε 1 ½ χρόνο, ενώ κατά τη μοναδική φορά της ιστορίας του που ο σύλλογος μετείχε στη Β΄ κατηγορία, πήρε τη θέση βασικού για 15 από τους 26 αγώνες. Μεσούσης αυτής της περιόδου, αλλά παραμένοντας στον Βατανιακό έως τη λήξη της, εντάχθηκε σε ηλικία 18 ετών στον ΠΑΟΚ της Σούπερ Λιγκ με κόστος μεταγραφής 20 χιλιάδες ευρώ.

Το ερχόμενο καλοκαίρι του 2014 παραχωρήθηκε στον Πιερικό της Β’ Εθνικής με δανεισμό ενός χρόνου, τελευταίου του πλέον ως πλάγιου επιθετικού. Ακολούθησε, επίσης ως δανεικός, ο ΓΑΣ Βέροια με τον οποίον ανακηρύχθηκε κορυφαίος νεοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής (rookie) στη Σούπερ Λιγκ 2015 – 2016 από το τηλεοπτικό κανάλι μετάδοσης της διοργάνωσης. Για την ίδια διάκριση, υπήρξε μεταξύ των τριών υποψηφίων κατά τις ετήσιες βραβεύσεις του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Η επιστροφή στον ΠΑΟΚ συνοδεύτηκε από παρουσία μόνο σε δύο αναμετρήσεις του κυπέλλου Ελλάδας, με τοn σύλλογο να τον δανείζει στην κυπριακή Ανόρθωση τον Ιανουάριο του 2017 και για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Την επόμενη χρονιά (2017 – 2018), δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο, όπου αποτέλεσε το βασικό αριστερό μπακ της ομάδας. Ο δανεισμός του ανανεώθηκε για έναν ακόμη χρόνο, μα οι πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του Ατρομήτου, ανάγκασαν τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να… σπάσουν τον δανεισμό του παίκτη κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου της σεζόν 2018 – 2019 και να εντάξουν τον Γιαννούλη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments