Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το «όχι» του Φορτούνη στην Αλ Νασρ

Ολυμπιακός: Το «όχι» του Φορτούνη στην Αλ Νασρ
Ολυμπιακός: Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ενημέρωσε ανεπίσημα την ομάδα πως προτίθεται να δώσει ένα ποσό ύψους 6-7 εκατομμυρίων ευρώ για τον Φορτούνη.

Στο στόχαστρο της Αλ Νασρ βρέθηκε ο Κώστας Φορτούνης, με τον 28χρονο άσο του Θρύλου, όμως, να λέει “όχι” στα εκατομμύρια των Σαουδαράβων.

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ενημέρωσε ανεπίσημα τον Ολυμπιακό πως προτίθεται να δώσει ένα ποσό ύψους 6-7 εκατομμυρίων ευρώ για τον Φορτούνη, ενώ παράλληλα θέλησαν να… χρυσώσουν τον παίκτη, προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2,5 εκ ευρώ, με το ποσό, μαζί με τα μπόνους, να φτάνει τα 3 εκ ευρώ!

Βάσει ασφαλούς πληροφόρησης που κυκλοφόρησε στα αποδυτήρια στο Ρέντη δεν έχουν περάσει ούτε δύο εβδομάδες που ο Φορτούνης αρνήθηκε μυθική πρόταση.

Ο Φορτούνης, όμως, δεν έδειχνε πρόθυμος να αφήσει τον Πειραιά για το Ριάντ, με αποτέλεσμα η απάντηση του στους ανθρώπους της Αλ Νασρ να είναι αρνητική. Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Φορτούνη με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, ενώ με την φανέλα των “ερυθρόλευκων” μετρά 223 συμμετοχές με 71 γκολ και 66 ασίστ.

Ένας πολύτιμος παίκτης

Ο Κώστας Φορτούνης από το 2003 εντάχθηκε στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Ολυμπιακού, από όπου έφυγε το 2008, πηγαίνοντας στα Τρίκαλα, προκειμένου να αγωνιστεί στον Α.Ο. Τρικάλων, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στην ομάδα Κ-21 του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 14 αγώνες. Στα Τρίκαλα αγωνίστηκε για 2 χρόνια στην τέταρτη κατηγορία.

Πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ καλές εμφανίσεις στο σύνολο της καριέρας του ενώ το ταλέντο του ήταν εμφανές από μικρός. Μάλιστα, χάρη στις καλές του επιδόσεις στην ομάδα του και στην εθνική Παίδων (Κ-17) ο τότε προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Βαγγέλης Βλάχος εισηγήθηκε την απόκτησή του και τον έπεισε να ενταχθεί στον αρκαδικό σύλλογο. Το ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε εναντίον του ΠΑΟΚ ενώ οι καλές του εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα την πρόταση της Γιουβέντους, η οποία όμως απορρίφθηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments