Video

Ναταλία Γερμανού Έλενα Μπάση: Πήγε στην εκπομπή με την ταυτότητά της – Ποια είναι η ηλικία της τελικά

Ναταλία Γερμανού Έλενα Μπάση: Πήγε στην εκπομπή με την ταυτότητά της – Ποια είναι η ηλικία της τελικά
Ναταλία Γερμανού Έλενα Μπάση: Στο «The Bachelor» πάντως, η ηλικία που αναγραφόταν, ήταν τα 38 έτη.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha για το Σαββατοκύριακο «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν η Έλενα Μπάση, μετά την αποχώρησή της από το «The Bachelor».

Πρόκειται για μια από τις είκοσι διαγωνιζόμενες γυναίκες που διεκδίκησαν τον Έλληνα «Εργένη» Παναγιώτη Βασιλάκο. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη μα μεγάλωσε στην Κατερίνη. Είναι τραγουδίστρια και έχει σπουδάσει και θέατρο στο «Θέατρο των Αλλαγών» ενώ παλαιότερα υπήρξε πρωταθλήτρια στη σκοποβολή. Και μπορεί να μην κατάφερε να βγει η νικήτρια του ριάλιτι, αλλά τα πήγε περίφημα την ώρα που δεχόταν πολλή κριτική.

Για παράδειγμα, η ηλικία της συζητήθηκε πολύ τόσο από τους χρήστες του Διαδικτύου όσο και από τηλεοπτικές εκπομπές. Η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook φέρεται να αναγράφει ότι είναι γεννημένη στις 26 Ιουνίου 1981. Αυτό σημαίνει πως σίγουρα λοιπόν, έχει κλείσει τα 39, αν και στο τηλεοπτικό σόου του Alpha, δήλωναν 38. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Happytv, η Έλενα Μπάση είναι γεννημένη το 1978, οπότε είναι 42 ετών.

Σχετική με την ηλικία της αναφορά βέβαια, έκανε και μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όπου εμφανίστηκε με την ταυτότητά της γιατί μερικές αποκαλύψεις φαίνεται πως θέλησε να κάνει η Έλενα Μπάση στο «Καλύτερα δε Γίνεται». Η πρώην παίκτρια του «The Bachelor» λοιπόν, βρέθηκε στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha και μάλιστα εμφανίσθηκε μαζί με την ταυτότητα της στο χέρι, την οποία και έδωσε στη γνωστή παρουσιάστρια.

Ακολουθεί η στιγμή με τη Ναταλία Γερμανού που διαβάζει την ταυτότητα της τραγουδίστριας:

Και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι γεννημένη στις 26 Ιουνίου του 1978, άρα είναι πάνω από 40 ετών. Να θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια προέβη σε αυτό το… ξεκαθάρισμα μετά και τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί στο Τwitter για την ηλικία της. Έτσι έδωσε την ταυτότητά της στην παρουσιάστρια. «Είναι πάρα πολλά χρόνια μικρότερή μου. Σας το έλεγα εγώ ότι δεν είμαστε συμμαθήτριες» παραδέχτηκε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Με τη σειρά της, η Έλενα Μπάση σχολίασε το εξής: «Δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτήν την κοινωνική προκατάληψη. Υπάρχει ηλικία στη γυναίκα;». Λίγο πριν το φινάλε της εμφάνισής της στο «Καλύτερα δε γίνεται», η Έλενα Μπάση αποφάσισε να ξαναδώσει την ταυτότητά της στη Ναταλία Γερμανού. «Θέλω να πούμε την ηλικία μου γιατί δεν με πειράζει καθόλου. Είμαι γεννημένη 26/6/1978. Είμαι 41.5», τόνισε  η τραγουδίστρια αλλά με δεδομένο ότι  έχουμε 2020, είναι 42,5…

Δείτε όλα όσα είπε η Έλενα Μπάση:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments