Αθλητισμός

Γιώργος Μασούρας νέο συμβόλαιο: Παίρνει σειρά ο Έλληνας εξτρέμ

Γιώργος Μασούρας νέο συμβόλαιο: Παίρνει σειρά ο Έλληνας εξτρέμ
Γιώργος Μασούρας νέο συμβόλαιο: Ο Έλληνας εξτρέμ είναι ο επόμενος θα θα δει το συμβόλαιο του να ανανεώνεται.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει μάθει να πουλάει ακριβά και με τους δικούς του όρους. Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά για αυτό το μοντέλο, ωστόσο είναι μια τάση που ακολουθούν σπουδαίες ομάδες στην Ευρώπη όπως η Ντόρτμουντ και η Μονακό. Για να μπορείς να πουλάς ακριβά θα πρέπει να έχεις δεμένους με συμβόλαια τους ποδοσφαιριστές σου. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν δείξει ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι με εξαίρεση τον Ομάρ, είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν ως ελεύθεροι.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο συμφώνησε για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα η αποχώρηση του Πορτογάλου έμοιαζε θέμα χρόνου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να συνεχίσουν αυτές τις κινήσεις προκειμένου να δέσουν μερικούς από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Η σειρά του Μασούρα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επόμενος στόχος είναι να κλείσει άμεσα η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργου Μασούρα. Ο Έλληνας ακραίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο και με το καλημέρα έγινε βασικός. Μπορεί να μην είναι ο παίκτης με τις φαντεζί ενέργειες, αλλά αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Έλληνας ακραίος κλείνει σε λίγο καιρό δυο χρόνια στην ομάδα του Πειραιά. Το συμβόλαιο που έχει αυτή τη στιγμή είναι λίγο πάνω από τις 100 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με το Sportime έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να  επιβραβεύσουν τον παίκτη και από οικονομικής πλευράς. Γι’αυτό πρόκειται να υπογράψει με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 350 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Αρκετά μεγάλη αύξηση για ένα ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σχεδόν δυο χρόνια στην ομάδα. Ο Μασούρας από τη στιγμή που πήγε στον Ολυμπιακό έχει 75 ματς, 17 γκολ και 7 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments