Αθλητισμός

Λάζλο Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ζήτησε εργομετρικά ο Ρουμάνος

Λάζλο Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ζήτησε εργομετρικά ο Ρουμάνος
Λάζλο Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ζητήσει να πραγματοποιηθούν εργομετρικά στους παίκτες της ομάδας.

Πριν από λίγες ημέρες ο Παναθηναϊκός άλλαξε και επίσημα προπονητή. Ο Λάζλο Μπόλονι έκατσε στον πάγκο της ομάδας μετά τα άσχημα αποτελέσματα που έφερε τις πρώτες αγωνιστικές ο Ντάνι Πογιάτος. Ο Ρουμάνος τεχνικός έκατσε στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τον Βόλο, αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη νίκη της σεζόν. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να ρίξει ευθύνες στον έμπειρο κόουτς που βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στην Ελλάδα και δεν θα μπορούσε να έχει αλλάξει πολλά.

Ωστόσο το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας ήταν αρκετό για να βγάλει κάποια συμπεράσματα. Ο Μπόλονι εντόπισε ότι η ομάδα του ξέμεινε από δυνάμεις όσο περνούσε η ώρα. Ειδικότερα προς το φινάλε της αναμέτρησης υπήρξε καθίζηση με αποτέλεσμα να το πληρώσει με το γκολ που δέχτηκε και στέρησε την πρώτη νίκη σε πέντε παιχνίδια. Μάλιστα ο Ρουμάνος θέλει να είναι σίγουρος πριν κάνει τις επόμενες κινήσεις του πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Θέλει εργομετρικά ο Μπόλινι

Σύμφωνα με τη “Sportday” ο Μπόλονι έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της ομάδας να γίνουν τις επόμενες ημέρες εργομετρικές εξετάσεις για να τσεκάρει το επίπεδο κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Αναλόγως, δε, θα αναπροσαρμόσει και το πρόγραμμα των προπονήσεων και ειδικά τις εντάσσεις, ώστε να βελτιωθεί το δυνατόν περισσότερο η κατάσταση.

Ο Ρουμάνος θέλει ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, να ανεβάσει σταδιακά την ένταση και στην επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες, στα μέσα Νοεμβρίου, να κάνει μία μίνι προετοιμασία στους ποδοσφαιριστές. Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι η δουλειά που έγινε στην καλοκαιρινή προετοιμασία δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Φυσικά η ευθύνη για αυτό βαραίνει την προηγούμενη τεχνική ηγεσία.

Ο Λάζλο Μπόλονι προσπαθεί να βγάλει άκρη και να βελτιώσει άμεσα την εικόνα της ομάδας, αλλά και τη ψυχολογία της, ενώ ταυτόχρονα στις διορθώσεις και στα πλάνα που ετοιμάζει έχει περιορισμένες λύσεις. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να ποντάρει σε επιστροφές τραυματιών για το ματς με τη Λαμία κι έτσι θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα στη Λαμία, ενώ ο Αγιούμπ θα χάσει και τις αναμετρήσεις με Λαμία, Απόλλωνα και Ατρόμητο. Ακόμη εκτός θα μείνουν και οι Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης και Αντονίτο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Σαβιέρ και Χουανκάρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments